Widok

Nie polecam

Jakiś czas temu robiłam dwie jedynki ponieważ pani stwierdziła że ząb jeśli nie zostanie zrobiony zacznie się psuć choć dla oka nic nie było widoczne że coś jest nie tak lecz 4 miesiące po zrobieniu ząb zaczął się psuć i zmienił odcień zrobił się wrażliwy na ciepło a nigdy nie bolał więc na pewno musiał zostać uszkodzony nerw efekt był odwrotny niż powinien , jeśli stan zęba będzie się pogarszać na pewno tego tak nie zostawię !! za usługę zapłaciłam 310 zł w prywatnym gabinecie, powinnam być zadowolona z usługi lecz nigdy nie miałam gorzej zrobionych zębów tym bardziej że to jedynki NIE POLECAM !!!
Moja ocena
Fordent kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: 1

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również nie polecam, wymiana gumek w aparacie okazała się problemem, aż strach pomyśleć o nieco bardziej skomplikowanej czynności,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
aż denerwuje się na samą myśl jak oni leczą zęby kompletnie nie mają pojęcia i pasji a dotyczy to takiej pani blondynki szkoda że imienia i nazwiska nie pamiętam ale może znajdę bo gdzieś mam zapisane i wypowiem sie na forum publicznie na temat tej pani jak potrafi komuś zepsuć zęby
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry