Widok

Nie polecam

Miałem do wyprania tapicerkę w aucie. Po tych pozytywnych opiniach byłem bardzo ciekaw rezultatu. Niestety zawód.
Pan uprzejmy, wydaje się w porządku. Natomiast tapicerka bardzo słabo wyprana. Na moje uwagi pan odpowiedział "następnym razem spróbujemy lepiej wyprać". Zawiozłem także dywany do wyprania. Niestety wszystkie plamy pozostały na swoich miejscach. I co ja znowu słyszę? "niech pan przyjedzie jeszcze raz, na pewno wypierzemy to lepiej"... brak słów.
Panie, nie będzie żadnego innego razu.
Nie polecam.
Moja ocena
WashEco kategoria: Myjnie ręczne
obsługa: 3

oferta: 4

jakość usług: 2

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 2

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowny Panie, nie przypominam sobie takiej sytuacji i żebym kiedykolwiek wypowiadał takie słowa ale jeśli rzeczywiście miała ona miejsce to przykro mi z powodu tej opinii. Zawsze staram się wykonywac swoja pracę najlepiej jak to mozliwe. Niektóre plamy trzeba usuwać od razu lub jak najszybciej ponieważ po dłuższym czasie zostawiają one trwałe odbarwienia na tapicerce bądź dywanie i takie ślady są już praktycznie nie do usunięcia. Pozdrawiam.
Chyba Pan w innej myjni był, prałem tu tapicerkę w dwóch autach i rezultaty zawsze były zadowalające. Poprostu niektórym się wydaje, że brud zbierany przez 10 lat zniknie jak za dotknięciem magicznej różdżki, trzeba czyścić auto systematycznie a nie kisić wszystko a potem spodziewac się, że po jednej wizycie w myjni auto będzie jak nowe. Pozdrowienia dla właściciela, prosze sie nie przejmować.
do góry