Widok
Nie polecam
Absolutnie bez szału. Liczyłam na nowoczesną, modną, szaloną fryzurę, a zamiast tego otrzymałam proste cięcie. Zasadniczo wyglądam, jakby ktoś założył mi garnek na głowę i ciął wzdłuż, nie tego człowiek spodziewa się po wykwalifikowanym fryzjerze. P. Sylwana natomiast bajecznie reklamuje swoje dzieło. Wystrój sympatyczny, czysto, recepcjonistka miła. Ceny zbyt wygórowane za tak nieefektowną i prostą fryzurę.
Moja ocena
R. SMARZ Professional Hair
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 5
jakość usług: 2
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Witam,
Bardzo nam przykro z powodu Pani rozczarowania. Najwidoczniej Pani wizja fryzury i wizja fryzjera różniła się. Być może to wina niezbyt dokładnego wywiadu przed wykonaniem usługi. Proste cięcia dla jednych mogą być zbyt mało efektowne, a dla innych minimalizmem, którego oczekują. Ciężko stwierdzić, czy usługa została technicznie źle wykonana, kiedy Pani nie widzimy, zatem prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy. Chcemy, aby nasi Klienci byli usatysfakcjonowani z naszych usług, dlatego chcielibyśmy zaprosić Panią na konsultacje oraz ewentualną korektę, jeśli będzie sobie Pani tego życzyła.
Bardzo nam przykro z powodu Pani rozczarowania. Najwidoczniej Pani wizja fryzury i wizja fryzjera różniła się. Być może to wina niezbyt dokładnego wywiadu przed wykonaniem usługi. Proste cięcia dla jednych mogą być zbyt mało efektowne, a dla innych minimalizmem, którego oczekują. Ciężko stwierdzić, czy usługa została technicznie źle wykonana, kiedy Pani nie widzimy, zatem prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy. Chcemy, aby nasi Klienci byli usatysfakcjonowani z naszych usług, dlatego chcielibyśmy zaprosić Panią na konsultacje oraz ewentualną korektę, jeśli będzie sobie Pani tego życzyła.