Widok
Nie polecam
Nie polecam. Jechałam taksówką z małym psem na kolanach. Taksówkarz przy płaceniu poinformował mnie, że jest dopłata za psa 5 zł. Zapytałam czy będę to miała na rachunku. Odpowiedział z uśmiechem, że nie. W ogóle nie dostałam żadnego rachunku. Wcześniej siostra korzystała z red taxi i również jechała z małym szczeniaczkiem na kolanach. Jej z kolei kierowca powiedział, że dopłata za psa wynosi 10 zł. Jest to ewidentne oszukiwanie klienta. Nigdy więcej z usług tej korporacji nie skorzystam.
Moja ocena
PLTaxi
kategoria: Taxi
obsługa: 1
jakość usług: 1
czas oczekiwania: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Witam serdecznie,
każda naszych taksówek wystawia paragon lub rachunek za wykonaną usługę. Klient jest informowany, że mamy dopłatę 5 zł za zwierzęta. ( spowodowane jest to tym że kierowca musi jechać na stacje posprzątać samochód z sierści, aby kolejny pasażer czuł się komfortowo. ) Jeżeli nasz taksówkarz nie dał Pani paragonu, powinna od razu Pani zadzwonić z tym na centralę i nas poinformować. Prosimy o kontakt w tej sprawie i całą sytuacje wyjaśnimy tel. 733 001 001.
Pozdrawiamy
Red Taxi
każda naszych taksówek wystawia paragon lub rachunek za wykonaną usługę. Klient jest informowany, że mamy dopłatę 5 zł za zwierzęta. ( spowodowane jest to tym że kierowca musi jechać na stacje posprzątać samochód z sierści, aby kolejny pasażer czuł się komfortowo. ) Jeżeli nasz taksówkarz nie dał Pani paragonu, powinna od razu Pani zadzwonić z tym na centralę i nas poinformować. Prosimy o kontakt w tej sprawie i całą sytuacje wyjaśnimy tel. 733 001 001.
Pozdrawiamy
Red Taxi