Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Andrzej - opinia wątek zamknięty Niepunktualna, czekałem ponad pół godziny Przez telefon dostałem informacje,...
~Andrzej
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 stycznia 2020

Andrzej - opinia wątek zamknięty zamówilem taxi przez telefon z Pogorza Gornego do Sopotu,cena za pzrejazd...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 stycznia 2020

Karolina ;) - opinia wątek zamknięty Jeżdżę z wami prawie codziennie ;) dziękuję za miłą obsługę na centrali ;) (...
~Karolina ;)
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 grudnia 2019

Drożyzna wątek zamknięty Wczoraj, dn. 30.07.2019r., o 21.50 wsiadłem do zamówionej taksówki z pltaxi w...
~Lech Nieduziak
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2019

polecam!!! wątek zamknięty Jechałam wczoraj z bardzo miłym panem. Wszystko ok. Polecam !!!
~Maria
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lipca 2018

Anonim wątek zamknięty Brak przyjazdu na czas, pani z centrali ma chyba problemy z określaniem...
~Anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 marca 2018

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam. Jechałam taksówką z małym psem na kolanach. Taksówkarz przy...
~Patrycja
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Słaba praca Pani z centrali wątek zamknięty Zdanie mam podzielone. Jeśli chodzi o prace Panią dyspozytorkę to zdecydowane...
~ja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 stycznia 2017

Wyjątkowo drogo wątek zamknięty Z firmy tej korzystałam już wcześniej. Niestety tym razem przejazd kosztował...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 stycznia 2017

~klient z gdyni
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2016

Nabijanie w butelkę. Absolutnie nie polecam. wątek zamknięty 1. Kierowca w ogóle nie zorientowany w terenie - nie wiedzieć gdzie jest...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 maja 2016

Najlepsza korporacja w mieście -Polecam wątek zamknięty Super korporacja . Miła obługa na dyspozytorni, czas oczekiwania szybki. A...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 maja 2016

nie polecam ani podejmiować pracy jak i korzytsac z usług wątek zamknięty miałem okazje chwile pracować w firmie nie polecam.Zlecenia spod stołu dla...
~janusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 maja 2016

Szczerze polecam jak dla mnie najlepsza korporacja w Gdyni wątek zamknięty Od paru miesięcy często korzystam z usług Red Taxi jak dla mnie najlepsza...
~Marri
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 lutego 2016

Tanio!!! Polecam wątek zamknięty Kilka dni temu jechałem nocą RED TAXI z sopotu centrum na karwiny zapłacilem...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 stycznia 2016

Krzysiek - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Bardzo miła obsluga przy zgłoszeniu zlecenia, Pani...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 grudnia 2015

2 jazdy za mna wątek zamknięty Za każdym razem lepiej niż w innych w Trójmieście. Brawo!
~Gdynianin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 listopada 2015

10 na 10 wątek zamknięty Kierowca miły i uprzejmy, chciał mi pomóc wejść do taxi bo mam złamaną nogę...
~Złamana noga33221
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry