Widok

Nie polecam

Szkoła okropna. Nauczyciele nie traktują wszystkich równo. Uczniowie mający czerwony pasek, lecz posiadający ocenę 4 nie zostają nawet na apelach wyróżniani. W tej szkole liczą się głównie znajomości. Szatnie tragiczne.
Moja ocena
poziom nauczania: 3

zajęcia dodatkowe: 2

wyposażenie: 1

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 1

1.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czyżby jakas niezadowolona mamusia, bo dziecko nie zostało wyróżnione?
Regulamin wyraźnie mówi o tym kto zostanie wyróżniony na apelu. Gdyby tak nie było to zaraz byłby płacz innych rodziców, bo przecież ich dziecko ma tylko dwie 4!!! I tak dalej.
Widać, że autorka rozgoryczona, więc opinia ta nie powinna być brana pod uwagę. Jak by dziecko tej Pani ( na pewno bardzo zdolne i w to nie wątpię :-) ) zostałoby wyróżnione na apelu to ocena szkoły byłaby lepsza.
Ps. Moje dziecko tez ma tylko jedną 4 i czerwony pasek i nie robię awantury bo nie było wyróznione na apelu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jaka w takim razie jest motywacja dla ucznia? Każdy kto ma pasek chce się pokazać przy wszystkich, że jest równie dobry. To raczej nie jest normalne, że gdy córka ma średnią 5,3 nie zostaje wyróżniona tylko traktowana jak ci co maja nawet 3,0 . Ja tej szkoły nie polecam i to jest moje zdanie. Po zmianie dyrektorki w tej szkole są jakieś kpiny.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się w całej rozciągłości tematu. Ta szkoła to wielka bryndza!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry