Widok
Nie polecam
Zepsuła mi się pralka;pan z serwisu sprawdził co i jak,powiedział,że to elektrozawór i że ma go w samochodzie,wyszedł i przepadł.Po 2óch godzinach zadzwonił;"to, co, jutro o tej samej porze?"Nie pasowało mi więc umówiliśmy się na za 3dni.Przyjechał,wymienił e-zawór,stwierdził,że nie mam napięcia w gniazdku i pewnie korki siadły,faktycznie,podniósł korki,skasował mnie na120zł.i pojechał,a ja włączyłam pranie.Prało się 15min.po czym stanęło,bo korki siadły.Podniosłam korki,włączyłam pralkę i znowu je wywaliło.Ponieważ on to widział wcześniej,to pomyślałam,że to jakiś problem niezwiązany z pralką,więc wezwałam elektryka,który stwierdził,że jakiś kabelek w środku pralki przylega do obudowy,co powoduje spięcie.Naprawił mi to,skasował mnie na 50zł.i pojechał.A ja zaczęłam prać.Wtedy się okazało,że znowu leci woda z pralki,co było moim pierwotnym problemem.Zadzwoniłam od pana od pralki,on,co prawda wściekły,ale przyjechał,powiedział,że ten partacz elektryk nie powinien był się tykać pralki,bo źle ją skręcił i nie włożył uszczelki i woda cieknie przez to.Naprawił to i pojechał.A ja włączyłam pranie.I znowu mi zaczęło ciec.Pan od pralki powiedział mi przez tel;"te pralki tak
Moja ocena
Naprawa Agd
kategoria: Naprawa i serwis AGD
obsługa: 1
jakość usług: 1
terminowość: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
W związku z opinią pani "aqua" stwierdzam, że niestety nie jest ona rzetelna, ponieważ wymieniona część ?elektrozawór/ był uszkodzony /dowód: stary elektrozawór pozostał u pani "aqua", więc mozna to sprawdzić/. Poza tym pralka "eumenia" ma już swój wiek i części nie zawsze są dostępne- o czym pani "aqua" zostala poinformowana. Oczywiście tez nie byłem "wsciekły". A w ogóle jezeli pani "aqua" miałaby zastrzeżenia do wykonanej usługi, to powinna to zgłosić do serwisu- niestety nikt nie odnotował żadnej reklamacji czy też uwagi dotyczącej wykonania usługi.Ponadto nie rozumiem stwierdzenia: "te pralki tak"? No cóż mogę dodać- napisać można wszystko i o wszystkich, ale czy to musi być prawdziwe?- pozostawiam to opinii innym...i pozdrawiam panią "aqua".