Widok

Nie potrafię poderwać dziewczyny

Nie wiem z czego to wynika, brak mi chyba pewności siebie. Często jest tak, że na początku może i jest fajnie, nawiązuję jakąś relację - ale nie potrafię przejść dalej, do bardziej intymnych sytuacji. Kobiety traktują mnie raczej jak kumpla niż kogoś z kim można być. Czy ktoś jeszcze też tak ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, Powściągliwy. Może się odezwie ;)))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge Ci coś poradzic:)...ale musye wiedziec jaka technike stosujesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestes inteligentny? kobiety, to kochaja u facetow :)...serio
Zwłaszcza jak same są mniej inteligentne ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie do konca tak jest :) MIKRONEZJO...
jesli szukasz kogos na powaznie, zglos sie do mnie na seans :)...chetnie CI pomoge...
MIKRONEZJA
On się chyba boi, ze na tym forum są same świry :)... Ja Jestem naprawdę NORMALNA...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niektórych ta normalność zaczyna przerażać ;]
jurand
Vem du soker?
flicka ok kvinna?
odezwal sie... :) SZALONY...
Jurand nie pozostaje nam nic jak napić się i iść popatrzeć na spódnice dziewczyn które nie chcą nas znać;/
Ale tu masz dobre rady:

https://www.youtube.com/watch?v=v8cUzEh7ORs
Nie oślepiła mnie jasność jak w słońcu śniegi sybirskie i noc nie omroczy czarniejsza niźli sumienie szatana.
Mikronezja , to było dobre :) Padłam teraz ze śmiechu :)))))))))
Powściągliwy i zagadka rozwiązana :) Nie rozumiem dlaczego nas pytałeś co robisz nie tak , skoro w tej piosence masz mnóstwo odpowiedzi na to jedno pytanie :D :))))
@Jurand
A co do Twojego pytania , to tak na serio.. Kobiety traktują Cię jak kumpla..a czy kobieta , która wpadnie Ci w oko wie o tym , że jesteś nią zainteresowany nie tylko jako kumpelką ? Jeśli nie wie , to się nie dziw , że jesteś traktowany jak kumpel. Podaj więcej info , może coś Ci doradzimy :)
Strzala Jurand
zaryzkuje, ze mylisz "brak pewnosci siebie" z brakiem pewnosci czy chcesz przejsc do "bardziej intymnych sytuacji"...
Nie "dziaduj" w roli kumpla i pamietaj, ze jesli nie poprosisz otwarcie o to czego chcesz, mozesz tego nigdy nie dostac"
"...a czy kobieta , która wpadnie Ci w oko wie o tym , że jesteś nią zainteresowany nie tylko jako kumpelką ?"

Jurand pewnie nie bardzo wie jak subtelnie jej to okazać a na baranie spojrzenie i ślinę cieknącą z ust kobiety reagują raczej negatywnie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cross , dlatego właśnie zapytałam , czy wybranka wie o zainteresowaniu :) Baranie spojrzenie może być wadą wzroku a cieknąca ślina objawem ślinotoku :D :D Słowa i czyny się liczą , li i jedynie :)))))))))))
Niedawno jej wysłuchałem. Myślę ,że od teraz moje życie się zmieni:P Juranda też:D
Nie oślepiła mnie jasność jak w słońcu śniegi sybirskie i noc nie omroczy czarniejsza niźli sumienie szatana.
Też jestem tego pewna.. nie wiem tylko czy na pewno chcesz takich zmian :D

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

do góry