Widok
I do tego trzeba odprawić nad zwierzem odpowiednie modły/recytacje. Na końcu jest gość który zatwierdza mięso jako wykonane zgodnie ze sztuką i dopuszczone do użytku wyznawców... na YT jest taki kanał - tajemniczy świat chasydów - tam jest dużo ciekawych opowiadań dotyczących żydów. Może ktoś polecić coś tresciwego o religiach islamu?
Tu jest fajny (bo "treściwy") tekst: http://briansoft.home.pl/autoinstalator/wordpress/?page_id=1583&lang=pl
Fajny również z tego względu, że mocno jest w nim zaznaczony szacunek dla zwierząt, którego nie ma w "klasycznym" przemysłowym chowie i uboju.
Fajny również z tego względu, że mocno jest w nim zaznaczony szacunek dla zwierząt, którego nie ma w "klasycznym" przemysłowym chowie i uboju.
Rzecz jest taka, ze PSL chce koalicji z PiSem ale żąda głowy Ziobry. PiS przejmie sejmiki a ludowcy pomogą bronić pieniedzy z Unii przed tymi marksistami od Spinellego i takich tam. Bardzo korzystny układ powaznych bandytow. Albo sam już nie wiem, o co chodzi. Może jakieś porządki w obszarze Wisły przed WW3.
Moze ustawa przejdzie, a nowa koalicja swoją szosą. Albo Julia w TK przyblokuje. Zapis o uboju mnie się niespecjalnie podoba, a zwierzęce ormo, co może wjazd na chate zrobić to juz w ogóle. Ale to nie my będziemy decydowac, czy krowy dla Izraela zabijać czy nie. To zależy czy oni to zlecili np. swoim namiestnikom na Upadlej Krainie. Swoją drogą niezła szopka. Myślałem że to przykrywka, a tu się koalicja rypla o takie coś.
No jest mi niewymownie przykro, że narobiłem nadziei na prezydenturę tęczowego glonojada :(
Tak mi wynikało z dodawania słupków. Nie doceniłem przeciwskutecznej siły rażenia trollowni męczącej o jakiś bolszewikach i stręczącej ten karkołomny wywód jakoby byli Solidarnością, współczesną antykomunistyczną opozycją. Urban, Miller, Huebner, Rosati, Czarzasty, Arłukowicz - sami działacze antykomunistyczni.
Aaaa.. i jeszcze to karkołomne robienie sojuszników Putina z największych amerykańsko-....ich sługusów ever. Hahahahaha
Proszę tworzyć dalej. Jest coraz ciekawiej. Ze wszystkich dotychczasowych wrzutek i strategii to ta ostatnia, antyklerykalna i tęczowa wydaję się już najbardziej zafajdaną popeliną. Zdaje się, że podobni oficerowie, co się nie chcą od forum odwalić, to temu drugiemu od Prokopa te durnoty podsunęli i facet dostał od tego porażenia połowy twarzy :( Serio, oglądam właśnie bez dźwięku i nie wiem co się stało z facjatą tego człowieka.
https://niezalezna.pl/352194-rodzi-sie-nowy-palikot-prezydent-jedzie-do-watykanu-a-holownia-to-turystyka-religijna
Tak mi wynikało z dodawania słupków. Nie doceniłem przeciwskutecznej siły rażenia trollowni męczącej o jakiś bolszewikach i stręczącej ten karkołomny wywód jakoby byli Solidarnością, współczesną antykomunistyczną opozycją. Urban, Miller, Huebner, Rosati, Czarzasty, Arłukowicz - sami działacze antykomunistyczni.
Aaaa.. i jeszcze to karkołomne robienie sojuszników Putina z największych amerykańsko-....ich sługusów ever. Hahahahaha
Proszę tworzyć dalej. Jest coraz ciekawiej. Ze wszystkich dotychczasowych wrzutek i strategii to ta ostatnia, antyklerykalna i tęczowa wydaję się już najbardziej zafajdaną popeliną. Zdaje się, że podobni oficerowie, co się nie chcą od forum odwalić, to temu drugiemu od Prokopa te durnoty podsunęli i facet dostał od tego porażenia połowy twarzy :( Serio, oglądam właśnie bez dźwięku i nie wiem co się stało z facjatą tego człowieka.
https://niezalezna.pl/352194-rodzi-sie-nowy-palikot-prezydent-jedzie-do-watykanu-a-holownia-to-turystyka-religijna