Widok

Nie....

Jestem klientką MP od prawie dwóch lat - niedługo kończy się umowa i to chyba czas na szukanie czegoś nowego....

Plusem jest pakiet usług - telewizja, telefon i internet w jednym niedużym rachunku.

Co do minusów: ..... bez zasięgnięcia opinii użytkowników zmieniają ofertę programową, na którą wcześniej została podpisana umowa.... to jest nie do przyjęcia... BARDZO się cieszę, że dołączyli do oferty program FoxLife i na szczęście znów wrócił Polsat2, ale dlaczego nie ma już BBC Ent. i RTR Planeta - programy, które wiele osób oglądało i często ze względu na nie zdecydowało się na pakiet tej firmy !!!!! Tak się nie robi !!!!!!!

Co do internetu.... hmmm bardzo długo nie miałam problemów, natomiast od około 2 miesięcy co chwile pojawiają się awarie!!!! brak dostępu do internetu - na szczęście tylko na chwilę.. ale jak komuś jest niezbędny do pracy to taka sytuacja jest niedopuszczalna !!!!! Mamy XXI wiek !!!!!

Do telefonu nie mam zastrzeżeń - może dlatego, że bardzo żadko z niego korzystam...

:/
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 3

awaryjność: 2

dodatkowe usługi: 3

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fatalna oferta telewizji kablowej i cyfrowej

Dla czego niema decyzji żeby zamiast ilości kolejnych kanałów to postawić na jakości i dać mniej a lepszych i obniżyć ich cenę a nie łapać abonenta na obietnice że będzie fajna oferta a naprawdę wychodzi tylko jako chwyt marketingowy . Tak dalej się nie może być bo reszta abonentów w końcu odejdzie do konkurencji .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry