Widok
Nie zaryzykujesz-nic nie zyskujesz-wybór jest jeden-Akademia Prawa Jazdy!!!
Zdałam za I podejściem!!!Trochę żałuję,że tak szybko bo Akademia Prawa Jazdy jest THE BEST i już tęsknię za moimi instruktorami..Młodzi,doświadczeni i co gorsza przystojni..Zapisałam się jednocześnie do konkurencji w miejscu zamieszkania,ale intuicja mnie nie zawiodła i znalazłam się w Akademii.Warto było poświecić czas na dojazdy.Moim prowadzącym instruktorem był Adam Grubba-spokojny,wyrozumiały z ogromnym poczuciem humoru.Do znudzenia krążył ze mną po trasach egzaminacyjnych i dzięki temu egzaminator nie zagiął mnie żadnym zakamarkiem!!!Dzięki Adam za oparcie bo wiem,że czasami byłam nieznośna.Żeby profesjonalnie przygotować się do egzaminu skorzystałam z dodatkowych lekcji u Macieja Głouszka.Były ostre słowa krytyki ale teraz wiem,że to dla mojego dobra!Dzięki Maćku za mozolne przygotowanie Punciaka do jazdy bo egzaminator chciał mnie zagiąć,ale się nie dałam!!!W trakcie egzaminu myślałam o każdej Waszej cennej wskazówce,która była dla mnie przez te 45 min. na wagę złota!Namawiam wszystkich kursantów -bierzcie również dodatkowe jazdy przed samym egzaminem-adrenalina100% i zero stresu przy egzaminatorze-naprawdę warto!!!Dziękuję i pozdrawiam...
Moja ocena
Akademia Prawa Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6