Widok

Niebezpieczna Biedronka

Jak to jest możliwe że nadzór budowlany wydał zgodne na biedronkę..ona stoi na gazociągu ! pod parkingiem jest ogromna magistrala gazowa i nikt nie może tam stawiać niczego...a tu Biedra...
Czemu sołtys milczy ?
Ktoś musiał nieźle zarobić na kopercie....
a jak coś się kiedyś zdarzy to wszyscy umyją ręce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
serio?! kolejny wątek o tej nieszczęsnej Biedrze, weźcie się w garść i ogarnijcie temat do jednego wątku bo to się jaja zaczynają z tego forum robić !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chłopcze nie masz pojęcia co piszesz! Same bzdury!
Nudzisz się baranie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
lolku, tłocznia gazu z tego co sie orientuje i co widac na pierwszy rzut oka z lotniczej znajduje sie pomiedzy stolarnia a sklepem z artykulami remontowymi, nie wiem jakim cudem magistrala moglaby odbijac w lewo wzdluz lotniczej w strone gdańska?
przebieg raczej jest przez lotnicza w strone pepowa, gdzie w okolicach skrzyzowania lipowej i pszennej znow widac infrastrukture gazociagu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po za samym fizycznym rurociagiem jest tzw pas/strefa orchronna - Moge zagwarantowac ze nie mozna na tym pasie/strefie nic postawic nawet parkingu ..a tu niewiarygodnie dziwna sytuacja jakos sie dalo..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
niech ktos wklei link do dokladnych planow jak niby ta magistrala pod biedra przebiega, bo mi ciezko uwierzyc w to ze ogole jakis gazociag tamtedy biegnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powtórzę raz jeszcze. Mówisz bzdury! Nie będę ci tłumaczył bo za cienki jesteś skoro głosisz takie pierdoły

PS. Biedronkę mam gdzieś ........ale ty kolego masz chyba w tym jakiś interes że to tak ci przeszkadza? .........
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
kolega to z toba bruderszaft pil :)
co do mojego podejscia do budowy biedry w baninie - poczytaj sobie moje wpisy, ale swoja droga z checia zobacze jak przebiega magistrala gazowa o ktorej tak trabicie. Na razie wiele jest krzyku a dowodow zadnych nie macie, podaj swoje zrodla, to mozemy podyskutowac w innym przypadku - moge ci napisac ze "nowa szkole buduja na kopalni wegla" :D i taka wlasnie jest wiarygodnosc twoich nie popartych niczym wpisow.
Masz racje to podeprzyj sie planami i normami, jesli nie dysponujesz niczym na poparcie swoich wpisow to coz, osmieszasz sie nawet jesli sytuacja ktora opisujesz jest zgodna z prawda i moglbys zdobyc zwolennikow na tym forum ktorzy naglosnili by sprawe jeszcze bardziej. Jednak nick "wiedzacy" nie jest wystarczajacym powodem, aby ryzykowac osmieszenie sie przy podaniu zrodla wiec prosze o wiarygodne :D
pewnie i tak nie zrozumiesz o co chodzi, ale co mi tam :D
mozesz se minusiki jak dziecko powstawiac :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobcz sam Ewid i IsIp za free w internecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak :D a zrzutki ekranowej wkleic na forum nie mozna?
zeby wszyscy wiedzieli na czym dyskusja sie opiera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lolek i Krystek obydwa loginy z tego samego adresu IP. Po co mieszacie ludziom w głowach odsyłając ich do internetowej bazy aktów prawnych na stronie: isap.sejm.gov.pl. Macie swój interes w podnoszeniu ciśnienia ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry