Widok

Niebezpieczna Biedronka

Jak to jest możliwe że nadzór budowlany wydał zgodne na biedronkę..ona stoi na gazociągu ! pod parkingiem jest ogromna magistrala gazowa i nikt nie może tam stawiać niczego...a tu Biedra...
Czemu sołtys milczy ?
Ktoś musiał nieźle zarobić na kopercie....
a jak coś się kiedyś zdarzy to wszyscy umyją ręce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
serio?! kolejny wątek o tej nieszczęsnej Biedrze, weźcie się w garść i ogarnijcie temat do jednego wątku bo to się jaja zaczynają z tego forum robić !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chłopcze nie masz pojęcia co piszesz! Same bzdury!
Nudzisz się baranie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
lolku, tłocznia gazu z tego co sie orientuje i co widac na pierwszy rzut oka z lotniczej znajduje sie pomiedzy stolarnia a sklepem z artykulami remontowymi, nie wiem jakim cudem magistrala moglaby odbijac w lewo wzdluz lotniczej w strone gdańska?
przebieg raczej jest przez lotnicza w strone pepowa, gdzie w okolicach skrzyzowania lipowej i pszennej znow widac infrastrukture gazociagu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po za samym fizycznym rurociagiem jest tzw pas/strefa orchronna - Moge zagwarantowac ze nie mozna na tym pasie/strefie nic postawic nawet parkingu ..a tu niewiarygodnie dziwna sytuacja jakos sie dalo..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
niech ktos wklei link do dokladnych planow jak niby ta magistrala pod biedra przebiega, bo mi ciezko uwierzyc w to ze ogole jakis gazociag tamtedy biegnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powtórzę raz jeszcze. Mówisz bzdury! Nie będę ci tłumaczył bo za cienki jesteś skoro głosisz takie pierdoły

PS. Biedronkę mam gdzieś ........ale ty kolego masz chyba w tym jakiś interes że to tak ci przeszkadza? .........
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
kolega to z toba bruderszaft pil :)
co do mojego podejscia do budowy biedry w baninie - poczytaj sobie moje wpisy, ale swoja droga z checia zobacze jak przebiega magistrala gazowa o ktorej tak trabicie. Na razie wiele jest krzyku a dowodow zadnych nie macie, podaj swoje zrodla, to mozemy podyskutowac w innym przypadku - moge ci napisac ze "nowa szkole buduja na kopalni wegla" :D i taka wlasnie jest wiarygodnosc twoich nie popartych niczym wpisow.
Masz racje to podeprzyj sie planami i normami, jesli nie dysponujesz niczym na poparcie swoich wpisow to coz, osmieszasz sie nawet jesli sytuacja ktora opisujesz jest zgodna z prawda i moglbys zdobyc zwolennikow na tym forum ktorzy naglosnili by sprawe jeszcze bardziej. Jednak nick "wiedzacy" nie jest wystarczajacym powodem, aby ryzykowac osmieszenie sie przy podaniu zrodla wiec prosze o wiarygodne :D
pewnie i tak nie zrozumiesz o co chodzi, ale co mi tam :D
mozesz se minusiki jak dziecko powstawiac :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobcz sam Ewid i IsIp za free w internecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak :D a zrzutki ekranowej wkleic na forum nie mozna?
zeby wszyscy wiedzieli na czym dyskusja sie opiera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lolek i Krystek obydwa loginy z tego samego adresu IP. Po co mieszacie ludziom w głowach odsyłając ich do internetowej bazy aktów prawnych na stronie: isap.sejm.gov.pl. Macie swój interes w podnoszeniu ciśnienia ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

budujecie/kupujecie na kredyt? (262 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry