Widok
Stare tak, że o własną brodę się przerwaca. Nie ma tam nic podejrzanego. I mówię to ja-wielki fan teorii spiskowych. Lepiej mi powiedz, kto zrobił samobójstwo chor. Musiowi, gen. Petelickiemu, szyfrantowi Zielonce i Michniewiczowi. I kto przebił oponę koledze Musia. Wojsztył, Wojszyl, czy jakoś tak...
A jeśli o Smoleńsk chodzi, to ja z telefonu nie dam rady ci wyjaśnić. Ale to zrobili faceci z WSI, którzy namówili do współpracy dobrych kolegów z Rosji. Wowa nie jest aż taki kozak, żeby to oficjalnie zaplanować. Ale jak dostał na tacy gotowy plan, to zaklepał. Jego kumpel Deripaska dokonał drobnych modyfikacji w Samarze i tyle w temacie marioli.
A jeśli o Smoleńsk chodzi, to ja z telefonu nie dam rady ci wyjaśnić. Ale to zrobili faceci z WSI, którzy namówili do współpracy dobrych kolegów z Rosji. Wowa nie jest aż taki kozak, żeby to oficjalnie zaplanować. Ale jak dostał na tacy gotowy plan, to zaklepał. Jego kumpel Deripaska dokonał drobnych modyfikacji w Samarze i tyle w temacie marioli.
mowisz do lustra?
uwazasz zie za pania przedszkolanke?
a przed soba masz przedszkolaków?!
te ogólniki,o których ty piszesz--MY DAWNO o nich WIEMY
nie z wypocin twoich idoli i tomów papieru
a widzimy to!
jedna z najbardziej zadziwiajacyh rzeczy dla mnie
jest czyjas dziwna swiadomosc ,ze wie wiecej niz inni
to napisałam ja
w swojej ksiazce ,jeszcze nie wydanej
ale zbiera sie!
uwazasz zie za pania przedszkolanke?