Zostawiając samochód usłyszałam, że mycie powinno trwać do 1h15min. Wróciłam po półtorej godziny i auto nadal nie było gotowe, musiałam czekac jeszcze 10 minut, a wyjątkowo się spieszyłam. Niemniej najbardziej zirytowało mnie niedokładne posprzątanie auta. Nie miałam czasu analizować na miejscu, i dopiero pod domem zauważyłam rezultat niechlujstwa. Za niedopuszczalne uważam, że w mieszku drążka skrzyni biegów nadal były okruszki i brud w jednym z zagieć! przestrzeń pod przednimi siedzeniami ogarnięta "po łebkach", szczelina między fotelem a panelem podłokietnika nieodkurzona. Pod przednim siedzeniem leżał nadal jakiś stary paragon zastanawiam się, czy ta przestrzeń w ogole jest odkurzana, czy tylko umyte wycieraczki. Szyba przednia od wewnętrznej strony w smugach prawdopodobnie po niedokładnie wytartym preparacie myjącym. Koszt usługi - 98zł. Czuję ogromny niesmak i na pewno więcej tam nie wrócę i będę gorąco odradzała wszystkim znajomym. Dzień po sprzątaniu za prawie 100zł mój samochód nadaje się do ponownego mycia. Wybierzcie inne miejsce, szkoda pieniędzy.