Widok

Niedociśnienie a zaburzenia erekcji

Czy problemy z niedociśnieniem mogą być przyczyną braku ochoty na zbliżenia z partnerką. Jestem w wieku 44 lat. A może szukać przyczyn gdzie indziej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę,ze problemy mogą być inne. Jest ich cała masa. Stres, dieta, aktywność fizyczna a w zasadzie jej brak. Możęsz sobie również zrobić ogólne badania plus testosteron ( chociażby dla siebie bo warto jest się raz na jakiś czas przebadac). Czy brałeś jakieś witaminy na potencję?

Aha bo tłumaczę sobie te problemy praktycznie wszystkim. Nie sądziłem,że w tym wieku mogę mieć ten problem.Staram się odżywiać zdrowo, sport również uprawiam ( nie tak dużo jak kiedyś ale te 3 razy w tygodniu bywam na siłowni). Jeszcze niczego nie przyjmowałem. Dodam,ze nie chcę na razie iść do seksuologa szczególnie,że mieszkam w małym mieście i tutaj nawet nie mamy takiego lekarza z tego co wiem.

Nikt CIę tutaj do lekarza nie wysyła chociaż sam jestem zdania, ze takich wizyt nie powinno się wstydzić oraz, że w wielu przypadkach taka konsultacja może bardzo pomóc. Niemniej polecam spróbować sobie witaminy na erekcję, Dobre działanie ma na przykład kompleks witamin Penis Complete, który zawiera w sobie miedzy innymi takie wspomagające erekcję składniki jak żeń szeń.

Nie przyjmuję żadnych leków na obniżenie ciśnienia. Po prostu tak mam. Od dawna mam problem z niedociśnieniem. Piję kawę , to trochę pomaga ale nie za bardzo . Czytałem o żeńszeniu. Może faktycznie się zdecyduję. Gdzie kupię ten suplement

Wpisz sobie w google. Jest w wielu sklepach , ceny są różne tak wiec porównaj sobie ( na przykład jes w dobrej cenie na intymno sc.pl ). Szczerze to nie wiem czy znajdziesz ten środek w aptece bo sam zamawiałem przez internet, nie wiem czy nie czułbym się skrępowany kupując coś takiego w normalnym sklepie.

Inne tematy z forum Zdrowie

Rezonans gdzie najlepszy sprzęt? (21 odpowiedzi)

witam czy ktoś informację gdzie jest najlepszy jakościowo sprzęt MRI? Nie chodzi już o cenę,...

leczenie trądziku (118 odpowiedzi)

Witam, chciałabym się rozeznać, czy ktoś boryka się z tradzikiem, bliznami po nim jakie...

gdzie na masaż ciała w gdyni? (47 odpowiedzi)

może znacie jakieś miejsce, gdzie można się udać na masaż ciała. Jakieś niedrogie spa czekam na...

do góry