Widok

Niedojrzałe łożysko po terminie porodu!

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziś tylko tyle mi oznajmiła lekarka ze szpitala na zaspie,która była zresztą bardzo niegrzeczna i z olewającym podejściem do pacjenta.Jestem tydzień po terminie i martwi mnie te łożysko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to przecież dobrze, ze łożysko ci sie nie starzeje.
przeciez to sie tylko cieszyc ze masz takie łozysko

zreszta to ma nie wielkie znaczenie, ponieważ dzis sie juz nie polega tylko na badaniu stanu łozyska (kiedys to kwalifikowało to wywolywania porodu ale dzis mamu usg :) ), ja dwoje dzieci urodziłam mając niedojrzałe łozysko, dojrzałośc łożyska to jego starzenie inaczej, a jak sie starzeje to nie zapewnie juz wszystkiego co najlepsze dla maluszka,
Dzieki dziewczyny,a szczególnie Tobie inees.Jestem już spokojniejsza,no bo nie wiedziałam co to znaczy niedojrzałe łożysko a do porodu daleko pomimo tygodniowego spóżnienia.Ta lekarka tak mi w głowie namąciła,że przez nią jestem dziś niespokojna.
Ania- ja w dniu terminu porodu miałam też niedojrzałe łożysko. Urodziłam 10 dni później. Nie martw się.
image
Dzięki za odpowiedz.Trochę poczytałam w necie o łożysku i nawet chyba nie ma takiego określenia jak niedojrzałe.Poprostu krowa jedna chciała mnie zbyć,że niby do porodu jeszcze dużo czasu i po co ja właściwie przyjechałam do szpitala.Mam przyjechać ze skurczami i koniec,a to że jest po terminie:NIEWAŻNE.

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry