Menu: pół roku temu można było zjeść coś z kuchni włoskiej czy indyjskiej, obecnie tych dań nie ma. Jakość dań: kilka ziemniaczków + jajko sadzone + surówka jako pełnowartościowy posiłek; brak przypraw. Obsługa: posiłki podawane niekompletne (np. danie dnia bez zupy); brak informacji lub wprowadzanie klientów w błąd (np. spytałem osobę obsługującą, co mogę dostać na kupon otrzymany od jednej z firm z Alchemii - usłyszałem dwie propozycje i po wybraniu jednej z nich usiadłem przy stoliku, by po kilku minutach podeszła do mnie obsługująca mnie dziewczyna informując, że to danie jednak nie łapie się na kupon i muszę dopłacić 3,50; później tego samego dnia narzeczona czekając na moje wyjście z Alchemii spytała, co wchodzi w skład dania dnia i otrzymała informację, że daniem dnia jest potrawa, za którą ja musiałem wcześniej dopłacać - gdy przyszło do płacenia (w Bazarze Smaków płaci się przy wyjściu z lokalu), okazało się, że ma zapłacić nie jak za danie dnia, lecz jak za danie, które otrzymała (mimo że wyraźnie miała wskazane, że jest to danie dnia) i dodatkowo za ryż (który wchodził w skład samego dania!), czyli zamiast 12,90 zł miała zapłacić ponad 20 zł. Nie polecam nikomu!