Widok

Niedrogi fryzjer w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pilnie potrzebuje fryzjera na przyszla sobote (samo czesanie) Jade na wesele, a wykruszyly mi sie inne opcje. Najlepiej gdyby to byl fryzjer z okolic Moreny, Suchanina, Wrzeszcza. Zaznaczam, ze nie chcialabym wydac za duzo..
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam salon fryzjerski AS na Niedzwiedniku, na pewno tanio, słyszałam też, że ładnie czeszą, ale osobiście sama się tam nie czesałam- robię tam balejaż i jestem zadowolona
A masz moze jakis namiar, adres, telefon? Moze maja strone?
image
Nikt nie zna?
image
up :)
image
ul. Góralska 13/1 tel. 522 42 03 czynne od pon-pt 8-20 i sb 8-14 radze dzwonić dzień, dwa wcześniej- im szybciej tym lepiej
jak będziesz korzystała z ich usług, daj znać czy jesteś zadowolona z efektu. Mi balejage robi zawsze pania Ania, młoda, sympatyczna dziewczyna
dzieki sliczne :)
image
Niestety nic z tego :/ O godzinie, ktora mi zaproponowali to ja juz bede pewnie z domu wychodzic. Moze ma ktos jeszcze jakies namiary?
image
a probowalas w Salonie Urody Jamajka Gdańsk -Morena
ul. Kruczkowskiego 25
nie wiedziec czemu nie moge znalezc tego salonu w necie :/ a nie ukrywam, ze najprosciej byloby mi do nich zadzwonic. Mika.fm, masz moze ich nr telefonu albo adres strony?
image
prosze bardzo tu masz nr tel. 3458083 czasem ciezko sie dodzwonic wiec musisz probowac kilka razy jak sie nie uda za pierwszym :)
dziękować :)
image

Inne tematy z forum Morena

Leśna Dolina (37 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

do góry