Widok

Niedrogie suknie ślubne

Kupię Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny:)
Biore slub w czerwcu wiec juz czas rozgladac sie za suknia.. Wiecie moze gdzie mozna kupic tak do 2 tys suknie w Gdansku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wypozyczam za rozsadne pieniadze nowa suknie w Fensi w Tczewie. Polecam ta opcje.
Nie bardzo chce wypozyczac bo mozna bardzo zniszczyc i koszt bedzie jeszcze wiekszy niz kupno..:/
no co ty , wypozyczalam suknie, nic sie nie stalo, duzo osób wypozycza i jest oki, ja placilma 350 zl za wypozyczenie 100 za czyszczenie. super sukienka , i kasa w kieszeni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez mi sie wydaje ze wypożyczenie bedzie najlepszym rozwiązaniem lub kupienie używanej. Mozesz isc poprzymierzać do salonu a potem poszukać takiego kroju.
W salonach ślubnych cieżko o nowa suknie w niskiej cenie. Większość raczej zaczyna sie od ok 2500 w górę ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W takiej cenie by suknia była nowa to radzę wybrać się do salonów w Wejherowie tam w każdym znajdziesz ładne suknie w tej cenie;)
image
ja dzisiaj byłam w madonnie i jedyne co mi się w miare podobało (nie dla ksiezniczek, nie dla syren, nie dla cekinów) kosztowało uwaga 1800 i 1990 zł :D

ale jeśli masz sprecyzowaną wizję to faktycznie dobrze wypożyczyć lub uszyć
Ja też wypożyczyłam za 400zł plus 100 czyszczenie. Tanio i godne polecenia. Byłam w Miszewie i na prawde to był dobry wybór. po co wydawać nie wiadomo ile na jeden raz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Poszukaj na olx.pl (dawna tablica pl), tam jest masa używanych sukien slubnych. Poleca,bo już 2 przymierzałam i można znaleźć wymarzoną nawet za 1000 zł :)
Opinia została zablokowana przez moderatora
A byla ktorasa z Was w salonie Biala Suknia w Gdansku na Piastowskiej? Tam ponoc sa koncowki kolekcji nawet do 90% taniej..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam sie, ze w Wejherowie na pewno znajdziesz suknie do 2 tysiecy, ale na wyprzedazach w Trojmiescie pewnie tez.
image
Może trochę nie na temat...mi się wypożyczalnia sukien ślubnych kojarzy z wypożyczalnią kostiumów karnawałowych. Czułabym się jak w przebraniu. Każdy ma prawo do swego zdania i swoich odczuć...no i jeszcze to skracanie, zwężanie, dopasowywanie do sylwetki po kilka razy. Ja swoją suknię kupiłam po prostu używaną, za 450 zł, nie miałam jakiejś swojej wymarzonej, nie interesują mnie marki, najważniejsze, że była w miarę ładna no i rozmiar pasował. Jak komuś zależy na kupnie sukni za kilka tysięcy, by potem sprzedać za kilkaset to jego sprawa. Pytałaś o niedrogie suknie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
studio az w gdyni :) polecam! można dostać piękną suknię, przeróbki w cenie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Już pisałam w innym wątku, że w Laura Romano są suknię w przystepnych cenach, w Wejherowie może też tylko tam fasony wydały mi się przestarzałe. W Gdańsku jeszcze nie szukałam, więc nie wiem
Ja mam na sprzedaz piękną suknię. Jeżeli któraś z Pań szuka pięknej i nie drogiej sukni to zapraszam : agnieszka.kotlenga@gmail.com
W Gdansku Chantillly , wszystkie suknie do 1900zł
Z tym określeniem "wszystkie suknie " to się nie zgodzę bo ta która przymierzalam była w promocji i kosztowała 2000 zl.
najlepiej sie rozejrzyj za uzywana - jets tego ful w bardzzo atrakcyjnych cenach tylko najpierw sie wybierz do salonu zeby zoabczyc w jakim kroju bedziesz wygladac najlepiej :)

najlepiej uzywanej to chyba na trojmiescie szukac.

albo wyprzedaze w salonach, ale jak pisza dziewczyny bardziej peryferia niz samo trojmaisto

powodzenia !
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-przepiekna-suknie-elizabeth-passiona-z-kolekcji-2014-ogl9165294.html

zapraszam ja sprzedaje piękną suknie, naprawdę jak nowa i przecudna! Tanio.

pozdrawiam,
Marta

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry