Widok
Niekompetencja nie ma granic
Korzystam z usług pakietowych od ponad roku. Wciaz monituje, iż rachunki sa do mnie dostarczane z opoznieniem - nikogo to nie interesuje. Kazdy z operatorow podaje odmienne - czesto przeciwstawne informacje. Poza tym - osobliwe - system ksieguje wplaty za rachunki, ktorych fizycznie nie ma u klienta. Zaplacilam zaległy rachunek, a pieniazki przelano na rachunek, ktory nawet do mnie nie przeslano jeszcze. Przeksiegowanie otej kwoty na wlasnym koncie tfirmy trwa dłużej niż przelew z banku do banku.
Polecam - zwlaszcza tym, ktorzy uwielbiają być poirytowani. ...bo to np. calkiem przyjemne, że po 20 dniach zwloki w platnosciach wyłącza sie wszystkie usługi (coż - to nie winni ludzie - tylko system, bo on omylkowo zle zaksiegował moją wplate).
To chyba pomyłka, że na rynku ISP są tacy dostawcy.
Polecam - zwlaszcza tym, ktorzy uwielbiają być poirytowani. ...bo to np. calkiem przyjemne, że po 20 dniach zwloki w platnosciach wyłącza sie wszystkie usługi (coż - to nie winni ludzie - tylko system, bo on omylkowo zle zaksiegował moją wplate).
To chyba pomyłka, że na rynku ISP są tacy dostawcy.
Moja ocena
Multimedia Polska
kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 2
awaryjność: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6
Po roku korzystania z pakietu multimediów zachciało mi sie telewizji cyfrowej oraz HD żona zamówiła dekader niby niedużo 20zł miesięcznie dodatkowo a fachowiec-żeby nie powiedzieć oszust podłączył dekoder na analogowych kablach euroscart które są w zestawie-ludzie nie kupujcie tego bo to nie jest żadna telewizja cyfrowa ani HD.Do odbioru cyfrówki oraz programów HD musiałem dokupić dosyc drogie kable HDMI bo tylko na takich odbiera się telewizję cyfrową oraz sygnał HD.to tak jakbym kupił mercedesa z silnikiem kaszlaka-uważajcie co Wam podłączają oraz na jakich kablach?
Taaa, a nam pani z Multimedii proponowała "cyfrową rozdzielczość"...