Widok
Niektórzy na tym forum maja chory film na Halewicza
Ass i paru innych trolli ma na punkcie Halewicza jakiś chory film. Cokolwiek facet nie napisze, nawet drobny tekst to zaraz zlatuja się jak muchy trolle forumowe i próbują prowokować awantury.
Napisze do admina i pewnie się ze mną zgodzicie, ze takich trolli trzeba z forum po prostu wyrzucać. Nic ciekawego nie piszą, a tylko zasmiecaja wątki na forum atakując Halewicza.
Panie Halewicz pozdrawiam!!!!
Napisze do admina i pewnie się ze mną zgodzicie, ze takich trolli trzeba z forum po prostu wyrzucać. Nic ciekawego nie piszą, a tylko zasmiecaja wątki na forum atakując Halewicza.
Panie Halewicz pozdrawiam!!!!
@Kama26 - jest mi niezmiernie miło, że mnie polubiłaś ale nie popadajmy w przesadę, ok?
Czuję się dalece niezręcznie czytając takie posty, także jeśli mnie polubiłaś z jakiegoś powodu, to już to wiem, doceniam i szanuję, a teraz może zmieńmy temat ^^
A tego ASS już zostaw w spokoju, bo nie warto Twojego zachodu - sam się umęczy własną obsesją na moim punkcie ;)
Czuję się dalece niezręcznie czytając takie posty, także jeśli mnie polubiłaś z jakiegoś powodu, to już to wiem, doceniam i szanuję, a teraz może zmieńmy temat ^^
A tego ASS już zostaw w spokoju, bo nie warto Twojego zachodu - sam się umęczy własną obsesją na moim punkcie ;)
Po prostu zorientowałem się że od 5 lat rządzi Donek i że oskarżanie o wszystkie grzechy świata Kaczora świadczy albo o głupocie albo o ślepocie.I w obu przypadkach może to być problem.Pobudka może być bolesna.I ciekawostka na koniec- Macierewiczowi wytoczono 24 procesy w sprawie jego listy,wynik?23 do 1 dla M.