Widok
Niekulturalny kelner
Byliśmy grupą znajomych zjeść i wypić po 1-2 piwa. Obsługa pana kelnera, niestety nie znam imienia, blond włosy - szkoda słów. Obleśne i bezczelne żarty. Może nie zauważył, że oprócz mężczyzn połowa gości była kobietami. Chociaż męska część później również wyszła zniesmaczona. Jedzenie dobrej jakości, piwo smaczne.
Moja ocena
Browar Miejski Sopot
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Jest nam niezmiernie przykro, że nie udało nam się tym razem zapewnić Państwu satysfakcji z odwiedzenia naszego Browaru. Dołożymy wszelkich starań, aby przeprowadzić szkolenie z kelnerem, aby wykonywał swoje obowiązki w sposób profesjonalny. Serdecznie zapraszamy Państwa na powtórne odwiedziny, jestem przekonany, że tym razem uda nam się sprostać Państwa oczekiwaniom.
Jest nam niezmiernie przykro, że nie udało nam się tym razem zapewnić Państwu satysfakcji z odwiedzenia naszego Browaru. Dołożymy wszelkich starań, aby przeprowadzić szkolenie z kelnerem, aby wykonywał swoje obowiązki w sposób profesjonalny. Serdecznie zapraszamy Państwa na powtórne odwiedziny, jestem przekonany, że tym razem uda nam się sprostać Państwa oczekiwaniom.