Widok

Nieorginalny perfum z Douglasa

Dostałam perfum który po 20min już nie pachnie(a podobno jest b.trwaly), poza tym zapach zupełnie inny jak z testera, wlasciwie to prawie żaden zapach.
Mam paragon i chce zlozyc reklamacje. czy ktoś miał podobna sytuacje, jest szansa na chociażby wymiane??

A mowia żeby najlepiej kupować z Douglasa i Sephory a to taka niemila niespodzinka, w końcu te perfumy do tanich tez nie naleza:-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z dogulasa to juz sie nawet krasc tych perfumow nie oplaca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Testery zawsze sa bardziej intensywne niz "normalne" wersje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Radzę oddać perfumY i kupić orYginalny słownik języka polskiego.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4
a jaki to perfum?
możesz podać szczegóły?
Gosia a możesz podać nazwę tych perfum? Ja kupiłam w zeszłym roku dla męża wodę też w douglasie i niestety też była bardzo nietrwała, chociaż woda była bardzo droga:(
mąż używa Davidoff hot water i przyznam że kupujemy na wolnocłowych jak wyjezdzamy, mieliśmy dla porównania z Douglasa i niestety odbiegał intensywnoscią i długością utrzymania się zapachu
hmm... gdyby się okazało, że faktycznie nie są oryginalne to straszna klapa... A masz może starą butelkę Davidoff'a ze sklepu wolnocłowego? Sprawdź proszę czy skład się czymś różni (i proporcje jeśli są podane) od tego kupionego w Douglasie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecie, że perfumy można reklamować? Tylko że panie z Alfy nie za bardzo chcą,a jak otrzymałam odpowiedź (na pismie)to nie wiedziałam jak ją mam zrozumieć bo reklamowałam perfumy - wodę perfumowaną a dostałam odpowiedź o dezodorantach. Wyglądało to jakby był 1 rodz.pisma opracowany na wszystkie "bolączki".
Próbujcie i walczcie o swoje, bo to są wcale nie małe pieniądze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście!
słyszałam juz nie raz o kiepskiej jakości perfumach z Douglasa i Sephory, spróbuj udowodnić albo wmówić im że perfum mógł byc przechowywany w niewłasciwiych warunkach (jesli półki sa podświetlane to pod wpływem światła z lampy wytwarza się wysoka temperatura i na pewno nie jest to pokojowe 20-22 stp C) jesli perfum był niewłasciwie przechowywany to mógł straiś swoje własciwiości i zmienić zapach!!!!

Nie daj sobie wmówić że tester pachnie intensywniej. Moze trochę ale na pewno NIE INACZEJ!!!! Tester jest po to, żebys wiedziała co kupujesz i tyle. Powodzenia i napisz czy udało Ci się.
ps. ja kupuję z lotniska w Gdańsku. Na parterze w hali odlotów jest bezcłowa Baltona i tam są dobre perfumy, no i sporo tańsze niż w Seph.czy Doulasie

Inne tematy z forum Moda i uroda

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (4 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

do góry