Widok
Wysoka inteligencja? Rozumiem że jesteś osobą o wysokiej inteligencji,nie to, co prymitywni ludzie,którzy pokazują jakieś śmieszne wyrzuty sumienia,sumienie? dylemat moralny? To dla prymitywów rozumiem? Może daj prawo innym do pokazania swoich prawdziwych przeżyć nawet jeśli myślisz inaczej, nie nazywaj ich ludźmi z niską inteligencją, to nic z inteligencją nie ma wspólnego
Możliwe
Jeżeli chcesz zobaczyć czy to na pewno niemożliwe, że dziecko ucieka przed aborcją zobacz amerykański dokumentalny film pt. Niemy krzyk, nakręcony w 1984 roku. Jest to pierwszy film przedstawiający zabieg aborcji dokonany przy pomocy techniki ultrasonograficznej. Przedstawia zabieg przerwania ciąży w trzecim miesiącu, oglądany na monitorze aparatu USG
Do tych pewniaków co wiedzą zgodnie z aktualnych podręczników medycyny....
.....jeszcze nawet w latach 80-tych XX wieku przeprowadzano dzieciom do piątego roku życia operacje bez znieczulenia bo ponoć naukowo było stwierdzone , że dzieci nie czują bólu ze względu ...właśnie na nierozwinięty układ nerwowy . A jak później się zorientowano, że jednak je boli to ograniczono takie manewry dla niemowlaków. A dziś znieczula się dzieci od urodzenia w razi operacji....Bo jak dowiedziono jednak je BOLI!!!!. Więc darujcie sobie takie pieprzenie farmazonów o nie rozwiniętych układach nerwowych u tych malutkich w łonie matki!!!! Bardzo przepraszam ale wzburzyłem się niektórymi opiniami.
Piękny film
Piękny i wzruszający film. Ja zadnej propagandy nie widziałam. Wiem, że są różne sytuacje w życiu i staram się nie oceniać. Ten film może jest jakimś sposobem na ludzi dla których aborcja jest formą antykoncepcji. Pokazuje z czym potem musi zmagać się kobieta oraz jej bliscy. Film polecam.