Widok

Nieplanowane

Nieplanowane Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Nieplanowane.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to propaganda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobry film

Polecam każdemu!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz błędne inf

Akurat to prawda. Wystarczy poczytać. Dziecko automatycznie wyczuwa zagrożenie i się odsuwa od narzędzia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Życie pewnie nie rozpieszcza,tyle nienawiści i goryczy w Tobie, przyjmij prawdę nawet jeśli jest tak bardzo bolesna!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wysoka inteligencja? Rozumiem że jesteś osobą o wysokiej inteligencji,nie to, co prymitywni ludzie,którzy pokazują jakieś śmieszne wyrzuty sumienia,sumienie? dylemat moralny? To dla prymitywów rozumiem? Może daj prawo innym do pokazania swoich prawdziwych przeżyć nawet jeśli myślisz inaczej, nie nazywaj ich ludźmi z niską inteligencją, to nic z inteligencją nie ma wspólnego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To w jakim kraju żyjesz zawdzięczasz ludziom którzy oddali za niego życie,a życie dała Tobie matka daj prawo innym dlaczego uważasz że ten przekaz to propaganda to historia na faktach opowiedziana szczerze,daj ludziom prawo do swojego myślenia i przeżywania!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Możliwe

Jeżeli chcesz zobaczyć czy to na pewno niemożliwe, że dziecko ucieka przed aborcją zobacz amerykański dokumentalny film pt. Niemy krzyk, nakręcony w 1984 roku. Jest to pierwszy film przedstawiający zabieg aborcji dokonany przy pomocy techniki ultrasonograficznej. Przedstawia zabieg przerwania ciąży w trzecim miesiącu, oglądany na monitorze aparatu USG
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny dzień ta sama, skrajna opinia...

... czy to jakiś automat wrzuca wciąż te same lewackie recenzje?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do tych pewniaków co wiedzą zgodnie z aktualnych podręczników medycyny....

.....jeszcze nawet w latach 80-tych XX wieku przeprowadzano dzieciom do piątego roku życia operacje bez znieczulenia bo ponoć naukowo było stwierdzone , że dzieci nie czują bólu ze względu ...właśnie na nierozwinięty układ nerwowy . A jak później się zorientowano, że jednak je boli to ograniczono takie manewry dla niemowlaków. A dziś znieczula się dzieci od urodzenia w razi operacji....Bo jak dowiedziono jednak je BOLI!!!!. Więc darujcie sobie takie pieprzenie farmazonów o nie rozwiniętych układach nerwowych u tych malutkich w łonie matki!!!! Bardzo przepraszam ale wzburzyłem się niektórymi opiniami.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Piękny film

Piękny i wzruszający film. Ja zadnej propagandy nie widziałam. Wiem, że są różne sytuacje w życiu i staram się nie oceniać. Ten film może jest jakimś sposobem na ludzi dla których aborcja jest formą antykoncepcji. Pokazuje z czym potem musi zmagać się kobieta oraz jej bliscy. Film polecam.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

Propagandowa szmira...

Religijny fanatyzm bije po oczach, poziom gry aktorskiej żenujący. Szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 32

Film przedstawia jak najbardziej prawdziwe informację. Badano u mnie wody plodowe i płód zachowywał się dokładnie tak jak na filmie. Uciekał przed igła pobierając wody.widzialam to na monitorze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieplanowane

warto ,polecam każdemu całym sercem
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam film. Człowiek to człowiek w każdym wieku

Oglądałam. Warto zobaczyć jak to wygląda (zabójstwo ), co przeżywają kobiety, jak mężczyźni dezerterują i że zawsze jest nadzieja.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7

dziwne to,

ale wszyscy zwolennicy aborcji już się urodzili....
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 6

ja się nie boje filmu

obawiam się ogłupionych propagandą ludzi takich jak ty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

jeszcze popracuj nad językiem

może wtedy twoje głośne bronienie będzie bardziej znośne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

można wręcz rzec:

zabetonowanej :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

obowiązek?

a niby kto go nakłada?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Filmy

Michael (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

Diabeł ubiera się u Prady 2 (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Diabeł ubiera się u Prady 2 . Przeczytaj o filmie.

Supergirl (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Supergirl . Przeczytaj o filmie.

do góry