Widok
Sabotaż
Film obejrzany w Multikinie .
Sabotaż z dźwiękiem drażniąco głośny by irytowal a nie skupiał na filmie każda metoda dobra.
A lektor to chyba translator ?
Koszmarny jak w nawigacji !!
Tematyka na 10 bo warto poznać bliżej .
Gra aktorska 5 ,
Czegoś zabrakło w filmie
jest niedosyt ale może miał być prosty by był czytelny .
Sabotaż z dźwiękiem drażniąco głośny by irytowal a nie skupiał na filmie każda metoda dobra.
A lektor to chyba translator ?
Koszmarny jak w nawigacji !!
Tematyka na 10 bo warto poznać bliżej .
Gra aktorska 5 ,
Czegoś zabrakło w filmie
jest niedosyt ale może miał być prosty by był czytelny .
"dość długo nie odczuwa bólu" - dziecko które jest wysysane rurką i urywane są ręce i nogi
próbuje uciec dlatego że nie odczuwa bólu? jak ja się cieszę że będzie Sąd Ostateczny i będę widział takich jak ty stojących przed Bogiem z krzykiem i przerażeniem - nie mogę naprawdę się doczekać tej chwili w której ci wszyscy popierający zabijanie nienarodzonych dzieci odpowiedzą za to i my będziemy na was patrzeć wtedy - poczekam na tą chwilę
aborcja to morderstwo nienarodzonego dziecka, myślisz że jak napiszesz płód a nie dziecko
to zagłuszysz swoje sumienie? może tak ale do czasu- każdy popierających zabijanie nienarodzonych dzieci stanie kiedyś na Sądzie Ostatecznym twarzą w Twarz z Bogiem - i nie będzie gdzie uciec ani się ukryć - ty i reszta popierających mordowanie dzieci poznacie wtedy dosłownie co znaczą słowa: spalić się ze wstydu, poznacie też co to znaczy gniew Boga - krótko mówiąc - macie przechlapane - a potem zostanie wam już tylko wieczna rozpacz, przekleństwa i nienawiść, a to co będą z wami i waszymi ciałami (po powszechnym zmartwychwstaniu) będą robiły demony to sobie nawet nie wyobrazisz, bo umarłbyś na miejscu z przerażenia i całą noc klęczał przed kościołem błagając Boga o przebaczenie i spowiedź
Już rozumiem przerażenie, panikę i złość środowisk lewicowych proaborcyjnych, które tak bały się tego filmu
dlaczego się tak bały i były wściekłe? bo bały się prawdy o zabijaniu dzieci nienarodzonych, bo podstawą kłamstwa w lewackiej propagandzie jest to, że to jeszcze nie jest dziecko więc można usunąć (nie zabić ) ciążę. Jeśli chodzi o sam film to jest przejmujący, prawdziwy i dobrze zrobiony. Warto go zobaczyć, bo warto też zobaczyć doskonale pokazane mechanizmy kłamstwa, którym posługują się zwolennicy zabijania nienarodzonych dzieci - film świetne obnaża ich podłe działanie i to że aborcja to świetny biznes. Przerażająca jest skala zabójstw nienarodzonych dzieci - to jest prawdziwy Holokaust za który trzeba będzie odpowiedzieć przed Bogiem. Przerażające jest też to jak zwolennicy zabijania nienarodzonych dzieci dalej brną w tą zbrodnie, dalej ją popierają jakby nie mieli świadomości że kiedyś za to odpowiedzą z największą surowością.
odkąd widziałem ten film, na świecie aborterzy zamordowali sto kilkadziesiąt tysięcy dzieci...
Tak już mam, że kino traktuję przede wszystkim jako rozrywkę. Wygodny dresik jest dla mnie preferowany nad strój wyjściowy (wiadomo, kino to nie teatr, więc o szczególnym szacunku dla aktorów myśleć nie trzeba), cola, popcorn to standard, nawet gdy idę na co poważniejszy film. Idąc na Nieplanowane wiedziałem, że to nie będzie przyjemny film, raczej smutny i na drażliwy temat. Z kupna popcornu jednak nie zrezygnowałem, z przyzwyczajenia. Tyle że byłem w stanie go jeść tylko póki trwały reklamy i zwiastuny. Później, już nie przechodził przez gardło. Pod poniższym linkiem moja recenzja.
http://bartyzel.media/index.php/2019/11/05/140-tysiecy-dzieci-zabitych-odkad-wyszedlem-z-kina-recenzja-filmu-nieplanowane/
http://bartyzel.media/index.php/2019/11/05/140-tysiecy-dzieci-zabitych-odkad-wyszedlem-z-kina-recenzja-filmu-nieplanowane/