Widok
Nieprofesonalizm zionący z każdej strony.
Miałam okazję skorzystać z usługi kosmetyczki w tym pożal się Boże salonie. Kosmetyczka, która zajmuje się robieniem paznokci (w tym wypadku były to paznokcie hybrydowe)(...) Podczas zajmowania się moimi dłońmi nawijała przez telefon(...) patyczki do skórek nie wiem ile razy musiały być użyte żeby były w takim stanie, o bloku polerskim nie wspominając. Zapłaciłam za usługę 35 zł. I były to pieniądze wyrzucone w błoto. Pani zamiast odtłuścić płytkę paznokcia dodatkowo ją natłuściła jakimś specyfikiem który skrzętnie ukrywała przed widokiem klienta... Paznokcie zaczęły odpryskiwać trzy dni po ich zrobieniu... zarówno przy skórkach jak i "od dołu". Sam lakier firmy SEMILAC ale lampa jakości wątpliwej, jakiś specyfik nałożony pod bazę.... Nie mogę nikomu polecić tego salonu. Ponadto "salon" to wielkie słowo zważywszy na to, że kosmetyczka zajmuje pomieszczenie mające na oko dwa metry kwadratowe. Ponadto Pani nie przedstawia sobą jakiejkolwiek wyobraźni, żadna to mecyja pomalować paznokcie na jeden kolor. NIE POLECAM.
wypowiedź zmoderowana ( 2015-08-24 14:28:13)
Moja ocena
* maksymalna ocena 6