Widok

Nieprzyjazna zwierzętom.

Do jedzenia nie mam zarzutu, bo za każdym razem jest dobre. Ale dziś do restauracji wybrałam się z psem. Na progu spytałam czy mogę wejść z moim przyjacielem, bo wiem, że nie wszędzie psy są mile widziane, na co jeden z pracowników zareagował pozytywnie nawet proponując wodę dla czworonoga. Na co za chwilę nadszedł 2 pracownik i nas wyprosił, mówiąc, że nie u nich można z psem. Gdy już klient jest w środku to się go nie wyprasza, zwłaszcza gdy wcześniej zapytał o zgodę. Pies jest mały, grzeczny, ułożony, potrafi siedzieć nie ruszając się prze godz. przy nodze właściciela, inaczej przecież nie zdecydowałabym się go ze sobą zabrać. A pamiętam jak się właściciel skarżył, że po sezonie nie ma ludzi. Ale jak chce się zostawić pieniądze i jest się wyproszonym? Może niech właściciel pryzklei naklejkę z przekreślonym psem, to unikniemy nieprzyjemnych konfrontacji. Wielu ludzi chodzi do lokali niejako przechadzając się spacerkiem.

wypowiedź zmoderowana ( 2017-02-06 11:40:54)

Moja ocena
Restauracja Bellevue kategoria: Restauracje
obsługa: 2

menu: 5

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani

Lokal nasz jest przyjazny zwierzętom ale mamy też na uwadze fakt, ze nie wszyscy Goście chcą jeść posiłek w towarzystwie zwierząt. Dlatego zawsze staramy się mieć przygotowany jeden stolik w restauracji specjalnie dla Gości odwiedzających nas ze swoimi pupilami. Latem taki stolik przygotowany jest również na zewnątrz.

Niestety trafiła Pani na dzień, kiedy w restauracji pracował pierwszy dzień, i jak się później okazało również ostatni, kelner, który nie posiadał jeszcze wiedzy we wszystkich kwestiach dotyczących lokalu.

Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie, zwłaszcza, że nie była do pierwsza wizyta u nas, i do tej pory była Pani zawsze zadowolona :-)

wypowiedź zmoderowana (obiekt z panelu, 2017-02-06 11:40:54)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry