Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam tej restauracji! wątek zamknięty Niemiła obsługa, niedobre jedzenie, zimne, a do tego w ilościach, którymi...
~Marian
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2017

Super obsługa wątek zamknięty W dniu dzisiejszym mieliśmy przyjemność zjeść obiad w restauracji, jakość...
~Pedros
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 marca 2018

wielkie zaskoczenie :)) NA dużo +++++++ wątek zamknięty Zazwyczaj nie piszę opinii,bo po prostu mi się nie chcę ale tym razem muszę...
~kuki
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 stycznia 2018

Nie polecam tej restauracji! wątek zamknięty Niemiła obsługa, niedobre jedzenie, zimne, a do tego w ilościach, którymi...
~R
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2017

Wizyta w restauracji - mieszane uczucia wątek zamknięty Mieszkam w Gdańsku od urodzenia, od czasu do czasu zmieniam miejsce gdzie się...
~Dawid
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 czerwca 2017

Nieprzyjazna zwierzętom. wątek zamknięty Do jedzenia nie mam zarzutu, bo za każdym razem jest dobre. Ale dziś do...
~restauracjewgdansku
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 stycznia 2017

Niespotykane w dzisiejszych czasach:) wątek zamknięty Całkiem niedawno skorzystaliśmy z usług tej restauracji...niestety jestem...
~Patrycja i Grześ
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 maja 2016

Restauracja godna polecenia wątek zamknięty Wczoraj obchodziliśmy 25 rocznicę ślubu i nasze dzieci zafundowały nam...
~Marta i Jerzy
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2016

skąd te opinie? wątek zamknięty Czytając poniższe opinie mam wrażenie, że byłem z żoną w innej restauracji...
~Krzysztof
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lutego 2015

Rozumiem, ze wszystko ma swoja cene, ale watrobka za 19,- ? wątek zamknięty jako przystawka, nadmieniam, zadna orgia ilosciowa. Poza tym wszystko b....
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2016

klient drugiej kategorii wątek zamknięty Jestem więcej niż zawiedziona zarówno daniami jak i obsługą. W niedzielę...
~kinga
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 czerwca 2016

Szkoda mówić nabijanie klientów w tz. butelkę wątek zamknięty Restauracja przystąpiła do promocji weekend za 1/2 ceny ale chyba nie...
~Cezary
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

słabo wątek zamknięty usiadłem zamówiłem, wszystko ok, Pani kelnerka b. miła. Po chwili jednak czar...
~D
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 marca 2015

Polecam! wątek zamknięty Jedzenie pyszne, pięknie podane, obsługa miła, dbająca o klienta. Wszystko na...
~Ola
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 grudnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Byłam w restauracji po raz pierwszy i szczerze ją polecam. Jedzenie pyszne,...
~Ilona
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2014

Miejsce Godne Polecenia !! wątek zamknięty Byłam tam z rodziną jakieś 2 tyg temu i na pewno nie raz powrócimy !! Menu...
~Ula
1

dodano: 26 sierpnia 2014

Naprawde Smacznie !! wątek zamknięty Miałem okazje odwiedzić w ostatnim czasie restauracje i nie ukrywam ze było...
~Grzegorz
1

dodano: 12 września 2014

Świetna nowa restauracja wątek zamknięty Do Bellevue udaliśmy się z żoną i znajomymi, gdyż lubimy próbować nowe...
~Radek
1

dodano: 14 września 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry