Widok

słabo

usiadłem zamówiłem, wszystko ok, Pani kelnerka b. miła. Po chwili jednak czar prysł. Chłopak który wyszedł z kuchni sypnał taką wiązanke przekleństw, czułem się jakbym czekał na kebaba pod dworcem... oczywiście kelnerka dyskretnie go uciszyła ale to nie był koniec incydentów w tym lokalu. Po usłyszeniu zdania " co tam Doroto stara dziu...o"- powitanie kelnerki przez kucharza, było już tylko gorzej. Nie chce się rozpisywać co dokładnie padało z ust ludzi tam pracujących, bo nie mam takiej potrzeby, chciałbym tylko móc tam przychodzić i zjeść jak w porządnej restauracji przystało i nie wstydząc się przed ludźmi których przyprowadzam. Rodzice przed przyjściem niech zostawią dzieci w domu lub zamawiają na wynos i czekają na zewnątrz bo pomimo tego warto przychodzić.
Moja ocena
Restauracja Bellevue kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 4

jakość potraw: 4

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale naciągane.!!! " Nie chcę się rozpisywać" - ale napisałem, tak?!! Nie wierzę w to co napisałeś o pracownikach tej Restauracji. A ocenę dla obsługi wystawiłeś "6". Myślę, że to jest tak: zakusy konkurencji są tak wielkie aby zniszczyć coś niezwykle dobrego co pojawiło się w mieście i im zagraża, że nie cofną się nawet przed pisaniem bzdur a nawet oszczerstw. Według mnie jedzenie jest przepyszne a obsługa bardzo profesjonalna i niezwykle miła i pomocna. Bardzo mi się podoba ta Restauracja i nadal będę u nich bywać i z dziećmi też, bo dla dzieci jest jeszcze bardziej przyjazna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry