Widok
Ja mieszkam w Rumi i ta fundacja działa też w przedszkolu mojego synka.
Wiem że proponowali spotkania raz w tyg.godzinne z lekarzami.
Logopeda i psycholog.
Ja się nie zgodziłam.
Na stronie fundacji nie ma nic na temat kadry lekarskiej lub osób które prowadzą zajęcia.
Ja jestem bardzo nieufna jeśli chodzi o słowo "fundacja" i" za darmo".
W owym czasie szukałam jakieś informacji na temat tej działalności ale są one zerowe jeśli chodzi o wujka Google.
Wiem że proponowali spotkania raz w tyg.godzinne z lekarzami.
Logopeda i psycholog.
Ja się nie zgodziłam.
Na stronie fundacji nie ma nic na temat kadry lekarskiej lub osób które prowadzą zajęcia.
Ja jestem bardzo nieufna jeśli chodzi o słowo "fundacja" i" za darmo".
W owym czasie szukałam jakieś informacji na temat tej działalności ale są one zerowe jeśli chodzi o wujka Google.
Moja corka tez chodzi tam od ponad roku i jestem jak najbardziej zadowolona. Za rok posle tam tez synka. Panie sa bardzo mile i widze duze postepy u corki. Przedszkole jest platne a panie bardzo mile. Moja corka od pierwszego dnia chetnie zostaje w przedszkolu a to jest dla mnie najwyzsza ocena dla przedszkola :)
?
Jaki był więc problem, aby osobiście porozmawiać z nimi, skoro są w przedszkolu Twojego dziecka? Wtedy osobiście sprawdziłabyś co i jak i mogła się tym z nami podzielić czy warto ;)
A co do wujka google, to po wpisaniu ich nazwy od razu wyskakuje strona tejże fundacji... Zobacz sama, adresu nie podaję, żeby nie było, że reklamuję ;) Po prostu też
A co do wujka google, to po wpisaniu ich nazwy od razu wyskakuje strona tejże fundacji... Zobacz sama, adresu nie podaję, żeby nie było, że reklamuję ;) Po prostu też
Ja nie piszę o stronie fundacji.Ja piszę o opiniach o niej.
A co się tyczy strony...
Proszę pokazać mi gdzie widnieje w niej choć jedno nazwisko lekarza.
Jeśli jest propozycja aby moje dziecko miało możliwość spotkania z lekarzem z fundacji to chciałabym znać ich nazwiska.
Ja nie byłam zainteresowana współpracą.
Pozdrawiam
A co się tyczy strony...
Proszę pokazać mi gdzie widnieje w niej choć jedno nazwisko lekarza.
Jeśli jest propozycja aby moje dziecko miało możliwość spotkania z lekarzem z fundacji to chciałabym znać ich nazwiska.
Ja nie byłam zainteresowana współpracą.
Pozdrawiam
Jesli chodzi o psychologa to prosze zajrzec pod ten link. Poprostu zostala otwarta poradnia przy przedszkolu
http://www.kosakowo.pl/strona/node/1300
Mysle, ze jesli ktos by chcial poznac nazwisko psychologa badz pedagoga na pewno panie z przedszkola by taka informacje przekazaly.
Oczywiscie ile ludzi tyle opinii ale my nie narzekamy
Mysle, ze jesli ktos by chcial poznac nazwisko psychologa badz pedagoga na pewno panie z przedszkola by taka informacje przekazaly.
Oczywiscie ile ludzi tyle opinii ale my nie narzekamy
W podanym linku nie ma nawet małej wzmianki na temat kadry lekarskiej.
Może napiszę inaczej...
Jeśli fundacja oferuje zajęcia i pomoc kadry lekarskiej to moim skromnym zdaniem każdy rodzic powinien otrzymać informator z podanymi nazwiskami.
Jestem zdania że jeśli profesjonalnie podchodzi się do zagadnienia informacji to nie Panie opiekunki lecz informacja ogólnodostępna powinna być przedstawiona rodzicom.
Jak świat długi i szeroki nie wszystko darmowe to dobre.
Pozdrawiam
W podanym linku nie ma nawet małej wzmianki na temat kadry lekarskiej.
Może napiszę inaczej...
Jeśli fundacja oferuje zajęcia i pomoc kadry lekarskiej to moim skromnym zdaniem każdy rodzic powinien otrzymać informator z podanymi nazwiskami.
Jestem zdania że jeśli profesjonalnie podchodzi się do zagadnienia informacji to nie Panie opiekunki lecz informacja ogólnodostępna powinna być przedstawiona rodzicom.
Jak świat długi i szeroki nie wszystko darmowe to dobre.
Pozdrawiam
Jestem bardzo pozytywnie nastawiona do przedszkola i poradni!! Mój syn wymaga specjalnej opieki (jest dzieckiem autystycznym) i ma zapewnioną opiekę na najwyższym poziomie. Kadra nauczycielska wie co robi, wspólpracuje ze mną i innymi rodzicami. najważniejsze zemoje dziecko robi postępy.polecam wszystkim rodzicom przedszkole fundacji dobroczynca!:)
Tak jak piszecie, ile ludzi tyle opinii. Ja mam tam maluszka najważniejsze jest to, że czeka z niepokojem kiedy bus przyjedzie, śpiewa nowe piosenki tak jak umie opowiada co w przedszkolu słychać. Zawsze można w ciągu dnia wejść i zobaczyć co się dzieje. Pozdrawiam wszystkich, którzy tymi maluchami się zajmują.