Widok

Niepubliczne przedszkole fundacji Dobroczynca w Pogórzu

Cześć, macie jakieś zdanie na temat przedszkola? Posyła tam ktoś swoje dziecko? :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Korzystałam z ich darmowej pomocy i jestem bardzo zadowolona! Pamiętaj, że fundacja otrzymuje pieniądze, które musi wydać na działalność bieżącą, czyli w tym przypadku na pomoc maluchom. Więc nie ma się czego bać!!! Zadzwoń do nich i tyle, na pewno pomogą!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli chodzi o psychologa to prosze zajrzec pod ten link. Poprostu zostala otwarta poradnia przy przedszkolu
http://www.kosakowo.pl/strona/node/1300
Mysle, ze jesli ktos by chcial poznac nazwisko psychologa badz pedagoga na pewno panie z przedszkola by taka informacje przekazaly.
Oczywiscie ile ludzi tyle opinii ale my nie narzekamy
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Logopeda i psycholog to nie są lekarze ! A zajęcia mają wspomagać rozwój dzieci w przedszkolu ! Ja sobie zadzwoniłam...a Ty co...na karcie nic nie miałaś ;)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie piszę o stronie fundacji.Ja piszę o opiniach o niej.
A co się tyczy strony...
Proszę pokazać mi gdzie widnieje w niej choć jedno nazwisko lekarza.
Jeśli jest propozycja aby moje dziecko miało możliwość spotkania z lekarzem z fundacji to chciałabym znać ich nazwiska.
Ja nie byłam zainteresowana współpracą.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Kolezanka ma tam swoja pocieche i jest zadowolona. Jezeli mieszkasz obok to smialo mozesz wyslac tam swojego malca ;)

?

Jaki był więc problem, aby osobiście porozmawiać z nimi, skoro są w przedszkolu Twojego dziecka? Wtedy osobiście sprawdziłabyś co i jak i mogła się tym z nami podzielić czy warto ;)

A co do wujka google, to po wpisaniu ich nazwy od razu wyskakuje strona tejże fundacji... Zobacz sama, adresu nie podaję, żeby nie było, że reklamuję ;) Po prostu też

Ja również polecam

Posyłam tam dziecko i jest bez zastrzeżeń. Dziecko uwielbia tam przebywać!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja corka tez chodzi tam od ponad roku i jestem jak najbardziej zadowolona. Za rok posle tam tez synka. Panie sa bardzo mile i widze duze postepy u corki. Przedszkole jest platne a panie bardzo mile. Moja corka od pierwszego dnia chetnie zostaje w przedszkolu a to jest dla mnie najwyzsza ocena dla przedszkola :)
moje dziecko chodzi już drugi rok i jestem zadowolona, nie jest darmowe to na pewno, kadra opiekująca się dziećmi się zmienia dość często, ale dzieciom to raczej nie przeszkadza jest fajnie panie są kreatywne i sympatyczne...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mieszkam w Rumi i ta fundacja działa też w przedszkolu mojego synka.
Wiem że proponowali spotkania raz w tyg.godzinne z lekarzami.
Logopeda i psycholog.
Ja się nie zgodziłam.
Na stronie fundacji nie ma nic na temat kadry lekarskiej lub osób które prowadzą zajęcia.
Ja jestem bardzo nieufna jeśli chodzi o słowo "fundacja" i" za darmo".
W owym czasie szukałam jakieś informacji na temat tej działalności ale są one zerowe jeśli chodzi o wujka Google.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16