Widok

Niestety, nie jestem zadowolona

Pani jest oschła i niezbyt miła. Choć byłam u niej z dzieckiem, nie zwróciła się do dziecka ani jednym słowem. Chłodnym tonem informowała o kolejnych etapach wizyty. Dziecko było zestresowane, pani zachowanie tylko pogłębiło ten stres. Moim zdaniem nie nadaje się na lekarza pracującego z dzieckiem.
Moja ocena
obsługa: 3

jakość usług: 3

wyposażenie: 5

czas oczekiwania: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moze i oschla...ale konkretna i rzeczowa i napewno jest to dobry rzetelny lekarz,nie ma za zadanie zabawiac dzieci ale leczyc ludzi a o to chyba chodzi,szuka pani opiekunki czy dobrego lekarza?jestem pacjentka pani doktor od 3 lat i slowa zlego nie moge powiedziec
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękuje za tą opinie, bo właśnie szukam ginekologa dla dziecka a zależy mi nie tylko na kompetencji ale i na podejściu. Szukam dalej. A tak poza tym zawsze zastanawia mnie.......gdy do lekarza przychodzi ktoś znajomy czy z rodziny to oni jednak wiedzą jak należy postępować..... czyli co ??? Tak ważne dla nich jest poczucie władzy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak się zastanawiam, czy lepszym lekerzem byłby trefniś wyciągajacy z rękawa kolejne rekwizyty, czy ten, który pomoże pacjentowi, jest konkretny, ale nie zabawny. Fajnie jest napewno anonimowo oskarżać inną osobę. Ciekaw jestem czy mamy do czynnienia z uśmiechniętą, tryskająca humorem urzedniczkę, sprzedawczynię ....., która nie ma sobie nic do zarzucenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry