Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
dobry, doświadczony lekarz wątek zamknięty Pani Doktor J.Manitius-Sudara jest odpowiedzialnym, konkretnym i naprawdę...
~Magda
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 maja 2014

uratowała życie moim bliżniakom wątek zamknięty Dr Manitius- Sudara pełniła dyżur w Akademii Medycznej w Gdańsku. Przybyłam...
~Kasia Krauze
-

dodano: 6 kwietnia 2014

Pełne zaufanie wątek zamknięty Doktor Sudara z początku wydała mi się być nieco oschła, ale to tylko...
~Gina
-

dodano: 1 kwietnia 2014

Niestety, nie jestem zadowolona wątek zamknięty Pani jest oschła i niezbyt miła. Choć byłam u niej z dzieckiem, nie zwróciła...
~Magda
3

dodano: 4 marca 2014

Ewa Murawska - opinia wątek zamknięty Obsługa profesjonalna, jest doktorem kompetentnym, konkretnym, wyposażenie...
~Ewa Murawska
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 grudnia 2013

Emilia - opinia wątek zamknięty Witam Pani dr jest profesjonalnym i bardzo dobrze wykfalifikowanym...
~Emilia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 czerwca 2012

Zdecydowanie TAK wątek zamknięty Polecam 100%. Pełen profesjonalizm. Pamięta pacjentów, co nie u każdego...
~Mloda mama
-

dodano: 1 czerwca 2012

Świetny lekarz, wspaniały człowiek wątek zamknięty Pani Doktor jest przede wszystkim bardzo dobrym diagnostą. Badania...
~Hanna Miller
-

dodano: 19 lutego 2012

Super wątek zamknięty Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek i muszę się przyznać, że obawiałam...
~Renata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 lipca 2011

pacjentka - opinia wątek zamknięty WSPANIAŁA OSOBA!! WSPANIAŁY LEKARZ!!
~pacjentka
-

dodano: 23 czerwca 2011

Wspaniała lekarka! wątek zamknięty Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek, gdy nie było możliwości wizyty u...
~Kinga
-

dodano: 30 maja 2011

Tylko do Pani Doktor !!! wątek zamknięty Pani Doktor uratowała mi życie. Jest wybitnym diagnostą, wyjątkowo dokładnym,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lipca 2010

Braki wątek zamknięty Byliśmy u Pani w gabinecie prywatnym. Wygląd lokalu itd itd jest ok, ale co...
~Maciej
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

13

wątków

do góry