Widok
Niestety opinia negatywna
Pierwszy raz odwiedziłam ten salon w grudniu 2010 roku i przez pierwsze trzy wizyty było ok. Potem Pani Agnieszka rozpoczęła eksperymenty na swoich i moich włosach niestety. Stosowała kolory niezgodne z moim wyborem, do tego toner który powodował, że miałam szaro zielony blond. Natomiast w sierpniu byłam tam po raz ostatni, 1 dzień przed urlopem, na którym wypadały mi włosy spalone przez eksperymenty Pani Agnieszki. Na czubku głowy miałam żółtą skorupę i na pytanie czy to na pewno tak ma być Pani Agnieszka powiedziała, że no jasne - przecież to jest farba. Włosy farbuję od 20 lat i nigdy czegoś takiego nie miałam. Włosy do dziś wyglądają koszmarnie - po prostu Pani Agnieszka jest tylko fryzjerką i specjalnie nie analizuje swoich bądź co bądź mechanicznych czynności i na pewno źle dobrała utleniacz do farby i w ten sposób spaliła mi włosy.
Moja ocena
YES Barber shop
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 3
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.7
* maksymalna ocena 6
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Pani Agnieszka od listopada 2011 roku nie pracuje u nas. Jednak my jako instytut czujemy się odpowiedzialni za naszych pracowników, również byłych. W związku z tym w ramach rekompensaty zapraszamy Panią na serię 3 zabiegów regenerujących włosy. w celu umówienia się na wizytę prosimy o kontakt telefoniczny. Pozdrawiamy
Prosze pania prosze zastanowic sie nad sensem pani wypowiedzi skierowanej do fryzjerki eksperymenty? wydaje sie ,ze eksperyment jest robiony wtedy gdy klient/ka nie ma pojecia co sie dzieje w danej sytuacji a pani doskonale widziała co jest robione...skoro była pani nie zadowolona to po co pani wracała do fryzjera? 3 krotnie? GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC.