Widok
Niestety
W porównaniu do innych oddziałów ten wypada słabo. Czeka się 2 miesiące. Ilość zajęć - miało być 6h dziennie, jest 6h tygodniowo. Zaangażowana jest tylko psycholog prowadząca psychoterapię (2x2h) - wszelkie inne formy zajęć praktycznie nie istnieją. Co gorsza, zamiast zajęć terapeutycznych, pacjentów obowiązuje dość intensywne sprzątnie sal, łazienek, mycie naczyń. To chyba nie o to chodzi. Ogólnie niesmak.
Moja ocena
NZOZ VISUM Oddział Dzienny Psychiatryczny
kategoria: Psychiatrzy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 2
przystępność cen: -
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6
To chyba jakaś pomyłka, czy napewno piszesz o tym samym oddziale co pozostali?
Nie mam porównania .... odnoszę wrażenie że Twoje oczekiwania odnoszą się do warunków, moje natomiast do stanu w jakim byłam a w jakim jestem dzięki Visum.
Nie jest wazna ilość ale jakość z którą zostajesz jeszce długo po zajęciach, to co zostaje i trwa.
Natomiast czas oczekiwania jest naprawdę różny, miałam czekać 2 m-ce a otrzymałam miejsce w 2 tygodnie.
Wg mojej oceny- odczucia: "sprzątnie sal, łazienek, mycie naczyń. To chyba nie o to chodzi."- myślę że i o to chodzi!! Więc..?
Szkoda, że tak to postrzegasz. Szczerze radzę spróbować ponownie, bo to napewno pomyłka. Pomyśl: nic nie tracisz a ile mozesz zyskać, spójrz na inne wpisy i nie odpuszczaj to naprawdę Eureka
Nie mam porównania .... odnoszę wrażenie że Twoje oczekiwania odnoszą się do warunków, moje natomiast do stanu w jakim byłam a w jakim jestem dzięki Visum.
Nie jest wazna ilość ale jakość z którą zostajesz jeszce długo po zajęciach, to co zostaje i trwa.
Natomiast czas oczekiwania jest naprawdę różny, miałam czekać 2 m-ce a otrzymałam miejsce w 2 tygodnie.
Wg mojej oceny- odczucia: "sprzątnie sal, łazienek, mycie naczyń. To chyba nie o to chodzi."- myślę że i o to chodzi!! Więc..?
Szkoda, że tak to postrzegasz. Szczerze radzę spróbować ponownie, bo to napewno pomyłka. Pomyśl: nic nie tracisz a ile mozesz zyskać, spójrz na inne wpisy i nie odpuszczaj to naprawdę Eureka