Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Eureka wątek zamknięty Do wszystkich ludzi po przejściach, poranionych, pogubionych, z lękami, z...
~elaa
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 października 2012

Visum już nie istnieje wątek zamknięty Więcej na stronie http://www.visum.com.pl/ pod zakładką psychoterapia....
~rysiu
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 listopada 2012

Niestety wątek zamknięty W porównaniu do innych oddziałów ten wypada słabo. Czeka się 2 miesiące....
~Anna
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 września 2012

trudne rzeczy wątek zamknięty polecam wszystkim którzy chcą mieć wgląd w siebie, nie zawsze jest przyjemnie...
~uszatkov
-

dodano: 3 lipca 2012

visum wątek zamknięty dziękuje personelowi za indywidualne podejście, pozdrawiam Panią Milenę za...
~Janek
-

dodano: 26 maja 2012

ispiracje wątek zamknięty pomogła cierpliwość, inspiracje, motywowanie, dawka chumoru, spokój, szkoda,...
~Justyna
-

dodano: 26 maja 2012

Serdecznie dziękuje wątek zamknięty Dziękuje i wyrażam ogromną wdzięczność za pomoc, niesamowite zaangażowanie,...
~Basia
-

dodano: 3 kwietnia 2012

Trudna i żmudna praca za to z szerokim wachlarzem możliwości wątek zamknięty Polecam tym, którzy chcą zobaczyć siebie, którzy nie boją się bać, nie boją...
~Daro
-

dodano: 7 marca 2012

Warto wątek zamknięty Zdecydowanie polecam każdemu komu zależy na konkretnej pracy nad sobą. Nie...
~Michał z Gdańska
-

dodano: 2 marca 2012

pełna opieka codzienna wątek zamknięty Z prywatnego gabinetu pana doktora zostałam skierowana do oddziału w Sopocie...
~Agusia
-

dodano: 1 marca 2012

Do Moniki wątek zamknięty Moniko każdy może się zakochać.. ale z tą opinią to już przesadziłaś. Na...
~Grupa
-

dodano: 28 lutego 2012

D. Kosińska - opinia wątek zamknięty Visum jest miejscem gdzie panuje prawdziwy klimat pomocy sobie, spędziłam...
~D. Kosińska
-

dodano: 6 stycznia 2012

polecam? nie wątek zamknięty Niech się nie udaje do Visum nikt, kto chce szybko i sprawnie uporać się ze...
~góra lewo góra lewo góra lewo gó
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 listopada 2011

Skuteczni wątek zamknięty Skuteczną pomoc otrzymałam w Visum w Sopocie, pod okiem Pana doktora...
~Lena
-

dodano: 26 października 2011

POLECAM WSZYSTKIM ! wątek zamknięty Najważniejsze w praktyce dr.Paniewskiego jest człowieczeństwo.Najpierw jest...
~Kaśka
-

dodano: 15 września 2011

WARTO wątek zamknięty Droga to trudna i nieszybka, ale prawdziwa i wartościowa. Efektowne sukcesy...
~Darek
-

dodano: 4 lipca 2011

Zdecydowanie godny polecenia! wątek zamknięty Polecam przede wszystkim tym którzy potrzebują pomocy, tym którzy nie wiedzą...
~MQ
-

dodano: 30 czerwca 2011

nauczyłem się sam sobie pomagac wątek zamknięty Rozpocząłem naukę od świadomego Człowieka jakim jest doktor Paniewski jak sam...
~Tomek
-

dodano: 26 czerwca 2011

bo słuchać siebie trzeba umić... wątek zamknięty To co wyrabia się w VISUM jest nie do opisania. Życie pełne obaw i nerwów...
~JanekZKolna
-

Oddychanie to pdostawa :) ... a zatem oddychaj :) wątek zamknięty Nie korzystałem z czysto terapeutycznych usług oddziału dziennego, ale...
~Krzysiek
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry