Widok

Nietykalni

Nietykalni Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Nietykalni.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

:)))))))))))))

Niesamowity film dla osób o wysublimowanym intelekcie i wrażliwości, piękny, poruszający i śmieszny. Polecam wszystkim
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

super!!!!!!!!!

super film!!!!!!!!!! rewelacja

genialny

naprawde warto isc, wzruszajaca historia zmusza do myslenia, dobrzy przekaz i swietna zabawa. Nic tylko isc, a nawet bym poszedl drugi raz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękna bajka

Film inteligentny, ciepły, nastrajający optymistycznie , kulturalny, zabawny. Same ochy i achy. Ogląda sie z wielką przyjemnością. Ale... jakoś wcinała mi się myśl: jak by to wszystko wyglądało gdyby sparaliżowany nie był milionerem. A może po prostu jestem już tak zainfekowana beznadzieją w naszym kraju , że nie potrafię wierzyć w szlachetność czy zwykłą przyzwoitość
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wartosci super!

Początek filmu zaskakujący, zniechęcił ,ael każda minuta ciekawsza, wprowadza nas w historię nieopowiedzianą dotąd. Gratluacje dla Francuzów! Wesoły i pouczający film o pokonywaniu barier !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kategora Wiekowa

Moim zdanie o ile można się wtrońcić film jest naprawde piękny ,lecz nie pojmóje czemu jest on od 16-lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Stańka- idź dziecię do szkoły i ucz się ortografii, to może się kiedyś dowiesz, dlaczego od 16 lat.. co za barany, nieuki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
co to za słowo WTROŃCIĆ??? Jezu tego się nawet nie da wymówić.. nie mówiąc już o "pojmóje"...chyba ciężki kaliber jesteś w nauce:) ale powodzenia.

Ela

Bardzo mi się podobał POLECAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

niesamowity :)

z pewnością warto wybrać się do kina !

Mistrzostwo Świata!

Kto nie widział ten trąba! Optymizm, radość i śmiech w chwilach tragedii ludzkiej. Spłakałem się ze śmiechu. POLECAM!

Najlepszy film jaki widziałem od ponad dwóch lat!

Film o życiu, o tym jak nawet w trudnych chwilach można się śmiać, żyć i bawić się.
Film o pięknej przyjaźni, o tym jak wiele może dla człowieka znaczyć drugi człowiek i o tym, że służyć/pomagać innym też trzeba potrafić.

Ogromna siła autentyczności i przyjaźni !!!

Obraz ten w piękny sposób pokazuje, jak wielka może okazać się siła przyjaźni... Jeśli robimy coś, co płynie z głębi naszego serca, to ma to ogromną siłę, wielką moc sprawczą. Nie liczą się wtedy różnice, to że pochodzimy z tzw. "różnych światów" i to, że na pozór właściwie nic nie powinno nas łączyć...Taka przyjaźń potrafi uzdrawiać, przywracać chęć i wolę życia... Bohaterowie wzajemnie na siebie oddziałują, wzbogacają swoje życie..."Nietykalni" to film "ku pokrzepieniu serc", niezwykle zabawny, mądry, po prostu trzeba go zobaczyć !!!

prze!

prze-zabawny, prze-cudowny, prze-uroczy!! zdecydowanie do prze-myśleń :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Witam często chodzę do kina i przyznam, że rzadko który film potrafi mnie zaskoczyc, ten akurat zrobił na mnie ogromne wrażenie ... Krótko mówiąc "Nietykalni" to film bardzo autentyczny, zabawny, wzruszający i naprawdę godny polecenia... :) 10/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daje pozytywną energię!

Jest to po prostu dobry film, który pozwala się prawdziwie zrelaksować, a jednocześnie skłania do refleksji. Wychodzisz z kina z dużą dawką pozytywnej energii. Na widowni widzowie we wszystkich kategoriach wiekowych, no może poza małymi dziećmi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

wzruszylam sie!

polecam,bardzo fajny film. przez caly film cos sie dzieje,smialam sie,bo są smieszne sceny,i nie tylko ja,bo sala tez sie smiala.

Siła prostoty

Piękny film - mądry oraz zabawny (i to bardzo, momentami!).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Dzień objawienia (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dzień objawienia . Przeczytaj o filmie.

Ojczyzna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ojczyzna . Przeczytaj o filmie.

do góry