Widok
Kocham takie kino
Świetny film. Wszyscy co chwila wybuchali śmiechem i wcale nie dlatego że padło słowo na "k","ch","p" jak w ostatnich polskich "komediach", bo takich słów tu nie ma wcale, mimo że Driss to chłopak z ulicy.Swietni aktorzy i pomysł na scenariusz.
Tylko nie wiem dlaczego w DB w rubryce "kino" raz jest prod.USA a raz prod.franc.Czyżby zwierzchnicy zza oceanu interweniowali.A może to dwa różne filmy?
Tylko nie wiem dlaczego w DB w rubryce "kino" raz jest prod.USA a raz prod.franc.Czyżby zwierzchnicy zza oceanu interweniowali.A może to dwa różne filmy?
świetny Film!!!
warto obejrzec ten film. Pozostawia wiele do refleksji i zadumy a mimo to jest przezabawny...
dawno takiego wartosciowego filmu nie widziałam...i to na faktach,
jest to film który na długo a nawet do końca...pozostaje w pamięci, pokazuje jak cenna rzecza jest miec blisko siebie osoby pozytywne, z radościa patrzace na ogarniajacy nas świat i jak mozna go przezyc pozytywnie mimo róznych zakretów zyciowych.
Polecam!!!Obejrzyjcie
dawno takiego wartosciowego filmu nie widziałam...i to na faktach,
jest to film który na długo a nawet do końca...pozostaje w pamięci, pokazuje jak cenna rzecza jest miec blisko siebie osoby pozytywne, z radościa patrzace na ogarniajacy nas świat i jak mozna go przezyc pozytywnie mimo róznych zakretów zyciowych.
Polecam!!!Obejrzyjcie
Film bardzo dobry.Pozdrawiam głupią p...ę wodzirejkę, która nie mogła się nagadać przez cały film na seansie w Krewetce 19.04 o godz. 22 w 14 rzędzie.Dziękuje drogiej pani za komentarze w trakcie filmu - myślę że bez nich reszta sali miała by problem ze zrozumieniem filmu i nie wiedziała by kiedy śię śmiać.Proponuje pani wystartowanie w sitkomie.Idiotka
Piękna bajka
Film inteligentny, ciepły, nastrajający optymistycznie , kulturalny, zabawny. Same ochy i achy. Ogląda sie z wielką przyjemnością. Ale... jakoś wcinała mi się myśl: jak by to wszystko wyglądało gdyby sparaliżowany nie był milionerem. A może po prostu jestem już tak zainfekowana beznadzieją w naszym kraju , że nie potrafię wierzyć w szlachetność czy zwykłą przyzwoitość
Ogromna siła autentyczności i przyjaźni !!!
Obraz ten w piękny sposób pokazuje, jak wielka może okazać się siła przyjaźni... Jeśli robimy coś, co płynie z głębi naszego serca, to ma to ogromną siłę, wielką moc sprawczą. Nie liczą się wtedy różnice, to że pochodzimy z tzw. "różnych światów" i to, że na pozór właściwie nic nie powinno nas łączyć...Taka przyjaźń potrafi uzdrawiać, przywracać chęć i wolę życia... Bohaterowie wzajemnie na siebie oddziałują, wzbogacają swoje życie..."Nietykalni" to film "ku pokrzepieniu serc", niezwykle zabawny, mądry, po prostu trzeba go zobaczyć !!!
dawno nie widziałem
tak dobrego filmu. ,,Znawcy'' zaraz sie wypowiedzą ze nie jest to arcydzieło ale juz dawno nie było tak pozytywnego filmu. Cała ta amerykańska produkcja to chłam a o polskich filmach nie ma co sie wypowiadac bo nie ma o czym..Film świetnie zrobiony, świetnie zagrany bez patosu, na luzie dla ludzi o prawdziwych ludziach.. Dla mnie arcydzieło..
Wspaniały!
Film niby o niczym, opowiadający banalną historię przyjaźni dwóch z pozoru kompletnie nie pasujących do siebie osób, różniących się od siebie praktycznie pod każdym aspektem. Sparaliżowany facet zatrudnia jako swego opiekuna czarnego chłopaka z getta, bez perspektyw na przyszłośc i z pozoru niechcącego tego zmienic. Historia tak pięknie ukazana, bawi i wzrusza zarazem. Jak ktoś nie widział -polecam.
Trochę bajkowy, ale przecież o to w kinie chodzi
Prawie 2 godziny filmu mijają tak, że ani razu nie ma się ochoty spojrzeć na zegarek, wręcz chciałoby się, żeby ten film trwał wiecznie. Dobre francuskie kino, a to, ze historia zdarzyła się naprawdę - mocno podbudowuje. Polecam wszystkim wielbicielom europejskiego kina. Mój ulubiony fragment filmu - słuchanie muzyki poważnej na urodzinach :)
Kwiat na zachwaszczonym polu
No wreszcie coś dobrego w kinie . Na tym polu pełnym filmowych chwastów czy sztucznych plastikowych prawie filmów czas od czasu zakwita żywy , piękny , skłaniający do refleksji ale i dajacy też radość filmowy kwiat. Ten film jest właśnie takim kwiatem . Szkoda ,że coś takiego pojawia się raz na rok a może rzadziej.
Zdecydowanie , z czystym sumieniem polecam !
Zdecydowanie , z czystym sumieniem polecam !
Polecam
Dawno nie byłem na dobrym filmie. Wszędzie efekty, bajery, nuda.
Nietykalnych szczerze polecam, z czystym sumieniem. Film przyjemny, zabawny, czasem wzruszający. Bardzo dobre kino.
Nietykalnych szczerze polecam, z czystym sumieniem. Film przyjemny, zabawny, czasem wzruszający. Bardzo dobre kino.