Widok

Nietykalni

Nietykalni Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Nietykalni.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trochę bajkowy, ale przecież o to w kinie chodzi

Prawie 2 godziny filmu mijają tak, że ani razu nie ma się ochoty spojrzeć na zegarek, wręcz chciałoby się, żeby ten film trwał wiecznie. Dobre francuskie kino, a to, ze historia zdarzyła się naprawdę - mocno podbudowuje. Polecam wszystkim wielbicielom europejskiego kina. Mój ulubiony fragment filmu - słuchanie muzyki poważnej na urodzinach :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacyjny film!!!!

To jeden z najlepszych filmow jakie widzialem w ciagu roku. Jest zabawny, inteligentny i pozytywny. POLECAM TEN FILM KAZDEMU! Warto obejrzec!!!! Obecnie to najlepszy film grany w 3miejskich kinach (czerwiec 2012).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kwiat na zachwaszczonym polu

No wreszcie coś dobrego w kinie . Na tym polu pełnym filmowych chwastów czy sztucznych plastikowych prawie filmów czas od czasu zakwita żywy , piękny , skłaniający do refleksji ale i dajacy też radość filmowy kwiat. Ten film jest właśnie takim kwiatem . Szkoda ,że coś takiego pojawia się raz na rok a może rzadziej.
Zdecydowanie , z czystym sumieniem polecam !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja

polecam!!! super film :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecudny!!!

Kino Konieczne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

super relax

Film na poprawienie nastroju,czas spędzony w kinie mija jak 15 minut. Wartka akcja, świetne dialogi,szkoda że stanowi wyjątek w całej plejadzie niedoróbek.
Polecam zarówno kobietom jak mężczyznom.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo Dobry

Bardzo dobry film, można się i pośmiać i powzruszać. Jeden z lepszych jak na wiosne/lato.

Polecam

Dawno nie byłem na dobrym filmie. Wszędzie efekty, bajery, nuda.
Nietykalnych szczerze polecam, z czystym sumieniem. Film przyjemny, zabawny, czasem wzruszający. Bardzo dobre kino.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Debeściak !!!

Przeturlałem się ostatnio przez wiele sal kinowych, obejrzałem kilka produkcji mniej lub bardziej zależnych i to TEN film jest nr 1 na pewno tych wakacji, jak nie całego roku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetny

świetny film - polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja!!!

Jeden z najlepszych filmów XXI wieku!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja! Wart uwagi!

Film bardzo pouczający czyli z mojego ulubionego gatunku 'z misją'. Jestem chora na nieuleczalną chorobę i powoli umieram a obejrzenie tego filmu nadał pozytywny wydźwięk w moim życiu...ukazuje światełko w tunelu nawet wtedy gdy wydaje sie już być beznadziejnie.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

:)

Nie lubię francuskiego kina, ale ten film mnie ujął. Smutna historia, ale w jakże humorystyczny sposób przekazana. Godny polecenia.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

JEDEN Z NAJLEPSZYCH FILMÓW OSTATNICH LAT :))Komedia a za razem wzruszająca historia. Bardzo bardzo bardzo dobry film, nie banalny. Pouczający
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

warto

Byłem z żoną w kinie Helios. Kino bardzo słabe, choć klimatyczne nastoje tam panują. Bilety tańsze niż w muliplexach. Film - rewelacja. Łamie tabu i pokazuje to coś dlaczego warto iść do kina. Polecamy.

Najlepszy film XXI wieku!!!

Szczerze mówiąc nie przepadam za francuskimi filmami ale ten jest po prostu REWELACYJNY!!!

Polecam na prawdę warto!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję

Jeszcze raz chcę podziękować wszystkim, którzy zamieszczają tu swoje opinie o filmach. Gdyby nie te opinie może nie poszlibyśmy na "Nietykalnych" a film jest naprawdę wspaniały. Komedia / a może niezupełnie/ na której widownia się śmieje a nie rechocze...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

nietykalni

Jeżeli ktoś nie widział, ma jeszcze szansę...tego filmu po prostu nie można nie widzieć....
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super!

Można go obejrzeć na https://kinonline.pl/filmy/nietykalni/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Ojczyzna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ojczyzna . Przeczytaj o filmie.

Dzień objawienia (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dzień objawienia . Przeczytaj o filmie.

do góry