Widok
Nieuczciwe podejście do klienta
Na wstępie chciałabym wspomnieć, że u Raszczyka zamawiałam kilkukrotnie torty i byłam bardzo zadowolona. Niestety strasznie się rozczarowałam ostatnim ich podejściem... Zamówiłam tort na urodziny syna z odbiorem 15 czerwca - sobota. Miał to być tort na ok. 16 porcji, a więc wg. "rozpiski" w cukierni, przedstawionej przez panią w placówce, o wadze 1,2-1,8 kg. Jakież było zdziwienie kiedy przy odbiorze okazało się, że tort ma wagę 2,1 kg!!!!!!!!!!!! Z tym oczywiście była związana dużo wyższa cena, na którą szczerze mówiąc nie byłam przygotowana. Uznałam, że są "fachowcami" i znają się na swojej pracy. Wskazanie przybliżonej max wagi znacznie różni się od mojego zamówienia. Postawili mnie w bardzo trudnej sytuacji. Na drugi dzień miały odbyć się urodziny mojego dziecka i nie miałam wyjścia jak tylko kupić ich produkt. Niestety smiem twierdzic, że było to celowe działanie, gdyż w takiej sytuacji nie mogłam zrezygnować z zakupu, ponieważ nie było już czasu na nowe zamówienie. Podsumowując, nastepnym razem trzy razy się zastanowię zanim zdecyduję się na ofertę Raszczyka i polecę to samo na pewno każdemu kto zapyta mnie o opinię w tej kwestii....
Moja ocena
obsługa: 4
oferta: 5
jakość asortymentu: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6
Wczoraj kupiłam chleb witalny u Raszczyka Galeria Przymorze. Chleb po pierwsze zdrożał, a jakość fatalna. Chleb w środku surowy. To się zdarza nie po raz pierwszy. Pisałam do właścicieli. Brak odzewu. W ub. roku Pani przeprosiła i zwrócono mi pieniądze. Podkreślam, taki zakup trafił mi się przynajmniej 4 razy. Mimo moich interwencji, jakość tego chleba się nie zmieniła. Wczorajszy koszt zakupu - 18 zł. Chleb nadaje się do kosza.