Widok

Nieukończone prace

Jak się coś naprawiło to chyba powinno się robotę zrobić do końca? Pomijam fakt kto przyjął od wykonawcy peron który ciągle przecieka.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale do kogo piszesz? Jacy "wy"? Z kim rozmawiasz? Czy "oni" są teraz razem z nami w pokoju?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawa obserwacja, biorąc pod uwagę, że przetargi oraz prace nad tymi peronami miały miejsce za poprzedniej ekipy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe spostrzeżenie, biorąc pod uwagę, że przetargi na te remonty i późniejsze prace miały miejsce za czasów poprzedniej ekipy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

brawy wy

wiecej komuny europejskiej i wiecej komunistów wybierajcie, będzie kolorowo i wspaniale
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Masakra .Swoją drogą kiedy skończą remont w Gdyni Śródmieście ? To już chyba rok opóźnienia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest tanio?jest tanio,jest dobrze?Jest tanio.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM

Prace remontowe na peronach SKM to kpina jakość wykonania prac pozostawia wiele do życzenia, nie będę wchodził w szczegóły. Flagowy projekt Gdynia Główna oczywiście SKM można przekonać się na własne oczy, to ile czasu to trwa to żenada, ile czasu trwało zamknięcie dachu, krzywa i koślawa nawierzchnia peronu, i odnawianie odnawianego, dla mnie SKM słabo wypada w tych inwestycjach.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież to nie jest po odbiorze. Prace jeszcze trwają i nawet na zdjęciu widać że nie ma choćby wszystkich paneli.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

to są zamówienia publiczne. Nadzór w tego typu przetargach wypada za tak śmieszne pieniądze, że byście za tyle z kanapy nie wstali. Przetargi wygrywają tzw. leśne dziadki, które na tej budowie nie pojawią się ani razu i w nosie mają płacze, zażalenia, czy skargi do PIIB. On od X lat nie powinien mieć prawa do wykonywania zawodu bo na oczy nie widzi.
I wiem to z własnego doświadczenia, ponieważ przez kilka miesiecy łudziłem się, że mogę taki jeden czy drugi przetarg wygrać :) Smutne polskie realia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

przecie nawet dworzec Gd Główny jest dalej remontowany, ale o tym sie nie dowiecie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdynia Orłowo SKM

Ten sam problem jest na stacji Gdynia Orłowo. Dach przecieka od kilku miesięcy.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

To na pewno odpowiedzialni są

Donek, Ola, Łucyk, Szczurek, wyborcy PO i wszyscy inni. Na pewno PKP.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie ukończone i nie odebrane...
Podczas budowy prac pilnuje inspektor budowlany - narazie do niego można mieć pretensje, że nie dopilnował.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto robił odbiory tych peronów to powinien dostać jakąś karę pieniężną bo to po prostu śmiech na sali
popieram tę opinię 109 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry