Widok
Niewiarygodne ignorowanie pacjenta
Panie w recepcji w Gdyni dostały u mnie "czarną malinę" czyli anty nagrodę za stosunek do pacjenta. Weszłam do recepcji i stoję przy blacie, za którym siedzą dwie panie i zaczyna się scena jak z filmu Bareji, ja stoję a Panie zajęte swoimi sprawami patrzą w blat jakbym była powietrzem- stoję tak około 6 minut w końcu wstaje jakaś kobieta i podchodzi do blatu mówiąc do mnie" tu się czeka siedząc na krzesłach" . Aha powiedziałam i usiadłam w milczeniu. Teraz tamta stała przy blacie a Panie dalej zajęte swoimi sprawami udają, że przy blacie stoi powietrze, Po kolejnych kilku minutach ruszyły do pracy i zajęły się stojącą Panią.Kiedy ja ponownie podeszłam do blatu recepcjonistka kazała mi wziąć ze stojącego obok segregatora kilka ankiet i wypełniać.(nie mogła mi tego powiedzieć kiedy przed 12 minutami stałam przed nią) wypełnienie trwało kolejne 5- 7 minut w tym czasie kolejka zdążyła się znacznie powiększyć( gdybym robiła to wcześniej siedząc na krześle mogłoby by jej prawdopodobnie w ogóle nie być), potem było jeszcze "fajniej" ale miejsce jest tu ograniczone więc więcej nie napiszę, ogólnie każdy normalny szef normalnie zarządzanej firmy takie Panie zwolnił by natychmiast.
Moja ocena
Affidea
kategoria: Przychodnie, poradnie
obsługa: 1
oferta: 5
jakość usług: 2
wyposażenie: 2
czas oczekiwania: 1
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6