Widok

Niewychowanie

Serdecznie nie pozdrawiam jadące dzisiaj SKM po godzinie 15 z Gdyni dwie maDki z dziećmi. Nie dość że dzieci nie wychowane to widać że i maDki nie mają za grosz rozumu. Dzieci głośne na cały przedział. Dodatkowo jeden bąbelek ubrudził mnie sowim żarciem niestety dopiero po przyjściu do domu skapnepam się że jestem brudna. Z czego maDki bardzo dobrze zdały sobie sprawę. Bo cała 4 się śmiała. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tacy ludzie się zdarzają
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie można w tych czasach wymagać kultury ani od dzieci ani od dorosłych. Taki mamy klimat braku zasad i moralności I takie sytuacje będą coraz częstsze
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żyją z plusów a my na to charujemy
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Patola 800 +
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dosłownie matka która się dzieckiem nie umie zająć ale w tik foku siedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opinia

Pewnie patologia zasiłki i 800+
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

To bydło rozpłodowe jest najgorsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiem ale żeby się jeszcze perfidnie jak głupki śmiać. Jeszcze zrozumiem dziecko któremu się zdarzyło ale dwie dorosłe kobiety chyba mają swój rozum.

Czym skorupka za młodu nasiąknie...

A najśmieszniejsze jest to, że za 20 lat te same madki będą biadolić

Na upadek wartości i moralności, na społeczeństwo, które myśli tylko o sobie, na obce ideologie wypierające rodzime i na to, że nikt im miejsca nie ustępuje.

Prymityw.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skapnełam ???

może warto zadbać o siebie, a dopiero później krytykować innych. Skapnęłam oznacza, że spadłaś jako kropla, a miałaś chyba na myśli "zdałam sobie sprawę". Ja rozumiem, że posługujesz się slangiem, ale jeśli piszesz do szerszego grona z pouczeniami, wypadałoby zadbać o formę
do góry