Widok

Niezadowolona klientka - opinia

Właściciel tej firmy jest niepoważnym człowiekiem. Od momentu kiedy miał nastąpić montaż minęło 8 miesięcy, a mebli jak nie było tak nie ma. Pan Sławomir nie odbiera telefonów, wizyty w biurze kończyły się na śmiechem w twarz i różnymi dziwnymi historiam.. Czasami gdy tego pana nie było w biurze dostawałam informacje od już chyba 3 różnych dziewczyn (chyba pracownicy, którzy dość często się zmieniają) , że nie wiadomo kiedy pan Sławomir się pojawi.. Teraz biuro jest zamknięte, wisi tylko kartka... Ale nie można się umówić bo Pan Sławomir nie odbiera telefonów... Przed biurem minęłam się z innym panem, który również przyszedł zapytać o swoje meble, bo również nie może się dodzwonić do Pana Sławomira, a też nie dostał mebli od kilku miesięcy... Nie wiem skąd te dobre opinie o tej firmie... Może piszą je znajomi tego Pana...? Skandal.. Na prawdę skandal tak traktować klienta... Nie polecam i z całego serca odradzam...
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to kolejny fikcyjny wpis , biuro jest czynne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panie Sławomirze Górski kiedy odda mi Pan wpłacone pieniądze na meble widmo??????????????????? Uwaga to oszust przestrzegam wszystkich!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry