Widok

Niezadowolony - opinia

Wizyty umówione w miarę sprawnie. Przy pierwszej wizycie sprawdzającej zdecydowalam się na usunięcie pierwszej 8. Wszystko odbyło się bez problemów. Lekarz miły, zaproponował tygodniowe L4 za które podziękowałam. Przy wyjściu umówienie się na wyrwanie drugiej 8, które miało być gorsze. Podczas drugiej wizyty usunięta 8 zakończona założeniem szwów oraz przepisaniem antybiotyku. Lekarz nie chciał wystawić L4 tłumacząc się zbliżającą się majówką. Cytując "fachowca" : "ZUS by mnie zabił jak bym wystawił zwolnienie." Po wyjasnieniu, że po ostatnim zabiegu nie czułam się jednak dobrze, wystawił jednodniowe zwolnienie. Po wizycie gorączka utrzymująca się przez cały weekend majowy. Od środy na zwolnieniu lekarskim u lekarza rodzinnego, który nie wiedział dlaczego L4 nie zostało wystawione przez lekarza chirurga chociażby do dnia ściągnięcia szwów, bo jak powiedział wiadomo, że podczas takich zabiegów towarzyszy ból i gorączka. Podczas wizyty kontrolnej i ściągnięcia szwów atmosfera niemiła jak tylko lekarz usłyszał, że czułam się nie najlepiej. Nie polecam tego zakładu nikomu kto chciałby wyrywać zęby za które się płaci.
Moja ocena
obsługa: 3

jakość usług: 1

wyposażenie: 3

czas oczekiwania: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowna Pani,
Dziękuję za opinię. Pragnę wyjaśnić iż to lekarz decyduje o słuszności wystawienia zwolnienia lekarskiego, jak i o jego długości na podstawie badania pacjenta i przebiegu śródzabiegowego. Nie wystawia się zwolnienia lekarskiego na życzenie pacjenta, lecz na podstawie konkretnych wskazań medycznych.
Pozdrawiam,
Tomasz Kowalczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry