Widok

Niezadowolony - opinia

Nie polecam. Przed montażem ustaliłem z właścicielem markę reduktora, miejsce instalacji wlewu gazu. Dwukrotnie przyjechałem na umówiony termin odbioru i niestety dowiadywałem się że samochód nie jest gotowy. Żadnego telefonu. W końcu odebrałem auto ale okazało się, że synek właściciela wyjeb... mi dziurę obok zderzaka i tam zamontował wlew gazu, chociaż umawialiśmy się na montaż pod klapką wlewu paliwa. Szok przeżyłem kiedy zobaczyłem, że mam założoną instalację innej firmy niż tą za którą zapłaciłem (podobno lepszą). Synek właściciela okazał się bezczelny i bardzo głupio się tłumaczył. Zaproponował pozostawienie samochodu na kolejny tydzień, i przełożenie wlewu ale nie wiedział co zrobić z dziurą. Za samowolną zmianę producenta instalacji miałem dostać rekompensatę w wysokości 100 zł. Nie zdecydowałem się na pozostawienie samochodu. Lepsza instalacja niestety okazała się bardzo awaryjna. Nawet prosty przełącznik potrafił zepsuć się w trakcie gwarancji i musiałbym czekać na niego kilka dni. Ponieważ mieszkam dosyć daleko naprawy robiłem we własnym zakresie. Po całej historii nabrałem awersji do LPG i teraz jeżdżę na ON.
Moja ocena
Argaz kategoria: Instalacje gazowe
jakość usług: 1

czas realizacji: 1

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jakie auto u nich robiłeś i na jakiej instalacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry