Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty Naprawde w 100% perfekcja. Cena wyzsza niz u innych ale jakość musi...
~midter
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 października 2014

..... wątek zamknięty Zakład nieprofesjonalny. Zainstalowali przestarzałą instalację, nie...
~RB
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2014

Niezadowolony - opinia wątek zamknięty Nie polecam. Przed montażem ustaliłem z właścicielem markę reduktora, miejsce...
~Niezadowolony
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 lipca 2013

Słaby Warsztat wątek zamknięty Skopali instalację, auto przegrzali montujac nagle silnik zaczął brać olej...
~Sław
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 lutego 2013

kiepsko wątek zamknięty juz 2 auta mam zrobione w tym zakladzie ogolenie wporzadku - jezdza kumaci...
~klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 lutego 2012

NIE ZGADZAM SIĘ Z INNYMI OPINIAMI wątek zamknięty Nie wiem, o co chodzi innym opiniującym - pewnie to jakieś jednostkowe...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 grudnia 2011

Masakra wątek zamknięty Właśnie od nich wróciłem. Umówiłem się telefonicznie. Dokładnie przez telefon...
~Michał
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 listopada 2010

Stracone nerwy, czas i pieniądze wątek zamknięty Przy wymianie filtrów facet oderwał czujnik temp.-naprawiał go ponad godzinę,...
~oloo
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 lutego 2009

AMATORZY, BRAK SŁÓW wątek zamknięty JEDEN LAPTOP, NIE MA LAPTOPA NIE MA USTAWIANIA SILNIKA. UMAWIAJA SIE NA...
~MARUNIA
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 lutego 2010

polecenie wątek zamknięty Świetny zakład. Zamontowali mi instalację gazową w maju 2003 roku. Jeżdżę bez...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry