Widok
Miła i ciepła to nie wszystko , to jest już edukacja . Dziecko przebyła 7-8 h dziennie wiec w domu 4/5 h zanim pójdzie spać . Ta pAni uczy ich akcentu , czyta książki , etc nie jestem wielce wymagającym rodzicem , sama wiele mogłabym sobie zarzucić ale jednak dla mnie jest ważne by nauczyciel mówił płynnie bez zaciągania !!! I możesz mnie nazywać upierdliwcem
A ja z kolei odradzam Niezapominajkę. Poszukaj tu na forum opinii o przedszkolu Novello/Korczaka/Bigusa - przez lata zmieniało cyklicznie nazwę. Zanim zapiszesz dziecko spotkaj się z właścicielką, koniecznie. Nie z "dyrektorką" której za chwilę nie będzie, bo rotacja tam była ogromna, tylko z właścicielką i sama oceń.
Nie, nie jestem z maluszkowa , jestem rodzicem
Jestem rodzicem dziecka z hockow i tez mam wiele zastrzeżeń . Przedszkole robibpiekna otoczkę na swoim fejsie
Ale wystarczy wyjść na płac zabaw na księżycowa i spotkać mamy które tez prowadzą do hockow i nie wszystkie wzdychają cudownością tego miejsca . Wiem jak chcesz poznać opinie wyjdź na plac zabaw , tam poznasz opinie z różnych miejsc ,
Jestem rodzicem dziecka z hockow i tez mam wiele zastrzeżeń . Przedszkole robibpiekna otoczkę na swoim fejsie
Ale wystarczy wyjść na płac zabaw na księżycowa i spotkać mamy które tez prowadzą do hockow i nie wszystkie wzdychają cudownością tego miejsca . Wiem jak chcesz poznać opinie wyjdź na plac zabaw , tam poznasz opinie z różnych miejsc ,
A ja nie mam dziecka w hockach ale byłam na rozmowie z dyr. W sprawie zapisu do żłobka . I powiem wprost .... hasło pt to jest najlepsze przedszkole w trójmiejskie Dość mocno przesadzone , z panią dyr. Kontakt masakryczny , bardzo butna osoba ... byc może mamy które zapisywały na otwarcie to wlaziala w d*pę bo nie miała wyjścia ale teraz kiedy jest komplet trochę inaczej to wyglada . Mnie zraziła ta Pani no i ilość dzieci w grupie żłobkowej 30 ? To jakiś żart
Moja córka już trzeci rok chodzi do przedszkola niezapominajka i jestem bardzo zadowolona. A co ważniejsze córka uwielbia spędzać czas w przedszkolu. Przedszkole organizuje masę dodatkowych zajęć zgodnie z sugestiami rodziców i zainteresowaniami dzieci. W przedszkolu panuje domowa atmosfera. Zawsze można porozmawiać z opiekunką grupy. Ja polecam.