Widok

Niezapominajka czy chocki klocki

Witam. Jeśli są tu jakieś mamy, poradzcie mi proszę do jakiego przedszkola lepiej posłać malucha? Niezapominajka czy chocki klocki na rolniczej?będę wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chocki ? Mamcia sama zapisz się do przedszkola ! Hocki klocki !!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hockow nie polecam. Nauczyciele to chyba z jakiejś łapanki są brani
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
To prawda , moje dziecko w hockach miało Ukrainkę opiekunkę , i nie ze jestem nie tolerancyjna ale chciałabym by uczyło się polskiej dykcji ! To dla mnie ważne . Budynek i otoczenie fajne , nie mam zastrzeżeń . Ale nie tak sobie to wyobrażałam .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
niezapominajka wiele do zrobienia przed nimi aby opinia byla przynajmniej dobra
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byle nie na złotą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

generalnie wszystkie opinie o przedszkolach na forum są niewiarygodne i pisane przez nawiedzone mamuśki lub konkurencję.
ALe...... jeśli chodzi o złotą to radzę uważać bo to dosyć dziwne miejsce i bardzo dziwni ludzie. Pozdrawiam i radzę pojeździć i popytać na miejscu
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie znasz polskiej gramatyki, to nie martw się dziecka dykcją. Spacje przed znakami interpunkcyjnymi, przecinek przed i... oj oj. Jak chcesz dobrej dykcji to dziecku prof. Miodka puszczaj.

Opiekunka to nie nauczycielka. Ona pomaga, zawsze jest ktoś kto po polsku poprawnie mówi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
No bez przesady! To bardzo miła i ciepła osoba,a w wychowaniu maluszków chyba to się najbardziej liczy. Dykcje to sobie podszlifuje w szkole.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Miła i ciepła to nie wszystko , to jest już edukacja . Dziecko przebyła 7-8 h dziennie wiec w domu 4/5 h zanim pójdzie spać . Ta pAni uczy ich akcentu , czyta książki , etc nie jestem wielce wymagającym rodzicem , sama wiele mogłabym sobie zarzucić ale jednak dla mnie jest ważne by nauczyciel mówił płynnie bez zaciągania !!! I możesz mnie nazywać upierdliwcem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

To wychowuj swoje dziecko sama a nie podrzucaj w miejsce które wg ciebie nie sprawdza się
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Upierdliwiec!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Większość Banińczyków pochodzi z tamtych stron. Też pewnie zaciągają. Nowi jak dawni mieszkańcy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja z kolei odradzam Niezapominajkę. Poszukaj tu na forum opinii o przedszkolu Novello/Korczaka/Bigusa - przez lata zmieniało cyklicznie nazwę. Zanim zapiszesz dziecko spotkaj się z właścicielką, koniecznie. Nie z "dyrektorką" której za chwilę nie będzie, bo rotacja tam była ogromna, tylko z właścicielką i sama oceń.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może dzięki temu, że opiekunką jest Ukrainka to dzieci nauczą się być bardziej tolersncyjne niż rodzice
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

sr*ncyjne znaczy? najważniejsze by nauczyły się że są bezpieczne i kochane a o resztę się nie martwmy bez sensu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyżby w prywatnych domach gdzie zajmują się dziećmi nie było chętnych do zostawiania tam dzieci i fikcyjne wątki trzeba zakładać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, nie jestem z maluszkowa , jestem rodzicem
Jestem rodzicem dziecka z hockow i tez mam wiele zastrzeżeń . Przedszkole robibpiekna otoczkę na swoim fejsie
Ale wystarczy wyjść na płac zabaw na księżycowa i spotkać mamy które tez prowadzą do hockow i nie wszystkie wzdychają cudownością tego miejsca . Wiem jak chcesz poznać opinie wyjdź na plac zabaw , tam poznasz opinie z różnych miejsc ,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja nie mam dziecka w hockach ale byłam na rozmowie z dyr. W sprawie zapisu do żłobka . I powiem wprost .... hasło pt to jest najlepsze przedszkole w trójmiejskie Dość mocno przesadzone , z panią dyr. Kontakt masakryczny , bardzo butna osoba ... byc może mamy które zapisywały na otwarcie to wlaziala w d*pę bo nie miała wyjścia ale teraz kiedy jest komplet trochę inaczej to wyglada . Mnie zraziła ta Pani no i ilość dzieci w grupie żłobkowej 30 ? To jakiś żart
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

zawsze jest obcja przeniesienia dziecka tak tez zrobilam i przepisalam do nowo otwieranego i juz w momencie podpisania umowy kamien z serca polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale masz pewność ze nowe znaczy lepsze ?

nie mam pewnosci ale pojechalam tam z dzieckiem obejzec a maly nie chce wyjsc i pyta kiedy beda dzieci bo on do tego przedszkola bedzie chodzic to daje do myslenia co jest nie tak w obecnym

A w którym był ?

Nowe otwiera się nie będę mówić gdzie bo zaraz wyleje się na mnie fala hejtu ogłaszanie znalazłam na fb dziewczyna udostępnia post to tyle

Nie pytam o nowe ale do którego chodził

chodzi jeszcze do niezapominajka

Krysia to daje do myslenia co jest w domu ,ze woli zlobek;)

*przrdszkole

Tak najlepsza jest opinia ale swoją a w maluszkowie grupy są niewiele mniejsze,ale ups informacja dla rodzica jest inna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety jak rodzic, którego dziecko chodziło do Hocków muszę przyznać rację. Dyrektorka uśmiechnięta na pokaz, okropna kobieta. Nauczycielki nie ogarniają ilości dzieci, które tam są. Ciągłe wszy, owsiki itd... Ciągle zmieniający się pracownicy..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

O widzę że mało.... Owo się odpaliło. Komentarz o hockach wyssany z palca a to forum to dno.
Moja córka już trzeci rok chodzi do przedszkola niezapominajka i jestem bardzo zadowolona. A co ważniejsze córka uwielbia spędzać czas w przedszkolu. Przedszkole organizuje masę dodatkowych zajęć zgodnie z sugestiami rodziców i zainteresowaniami dzieci. W przedszkolu panuje domowa atmosfera. Zawsze można porozmawiać z opiekunką grupy. Ja polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry