Widok

Niezjadliwe pierogi ruskie

Nie wiem z jakiego przepisu korzystał kucharz, ale pierwszy raz spotkałam się by do farszu w pierogach ruskich były dodawane zioła (chyba tymianek w ogromnej ilości), które całkowicie "zabiły" smak twarogu i ziemniaków i były niezjadliwe.
Pierwszy raz Kucharnia zaliczyła taką wpadkę... nie mam pojęcia czy to "autorski" przepis czy modyfikacja "nadpsutego" farszu by nie było potrzeby go wyrzucać. Pierwsza wpadka i niestety ostatnia, bo pomimo najlepszego miejsca na obiad z dzieckiem już tam nie wrócę.
Moja ocena
Kucharia kategoria: Restauracje
obsługa: 4
 
menu: 4
 
jakość potraw: 1
 
klimat i wystrój: 5
 
przystępność cen: 5
 
ocena ogólna: 1
 
3.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie
W naszej kuchni rzeczywiście używamy ziół zamiast gotowych substytutów smakowych. Pierogi, które Pani konsumowała miały pewien zakres ziół, który różni nasze pierogi od masowej produkcji. Zapraszamy Panią serdecznie na inne smakowo pierogi np. z twarogiem i rodzynkami, z twarogiem i miętą lub bardziej konkretne ze szpinakiem- te pierogi są pozbawione ziół.
Prosimy nie zrażać się jednym smakiem, który odebrała Pani inaczej.
Serdecznie zapraszamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry